VMWARE Fusion Kernel panic
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iași
Macuser din: 08.11.10

Salutare,

Am instalat VMWARE Fusion 3.0,  cu scopul de a instala windows xp pentru cateva programe,  acces, foxpro…  problema apare cand bag DVD-ul cu windows xp,  si dau la   VMWARE sa instaleze windows-ul, in acel moment apare Kernel Panic.
Mentionez ca acum 2 saptamani cand am avut Leopard 10.5.8 nu am intampinat asa ceva, acum am instalat Snow Leopard 10.6.7 si imi apare problema asta.  Daca stie cineva din ce cauza, e binevenita o lamurire

Multumesc,

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.02.11

nu cred ca se pupa cu xp ai incercat cu 7 ?

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
iPhone 4 neverlocked
iPhone 5 neverlocked
iPhone 6 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Tu ai avut 10.5, ai instalat Fusion și apoi ai făcut upgrade la 10.6 ?
În cazul ăsta reinstalează Fusion - își bagă diverse module în kernel și tu le ai pe cele de 10.5 în kernelul de 10.6.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

psergiu are dreptate. Reinstalează VMWare.
De fapt, la upgradare, Snow Leopard elimină sau nesocoteşte anumite fişiere vechi.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Il dezinstalez din nou si incerc varianta aceasta, revin cu un raspuns. mutumesc

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Nu a mers deloc, nici cu Windows 7, dar vin cu o veste buna si anume am gasit   VIRTUALBOX 3.0.4 si acest programel functioneaza absolut impecabil, am reusit sa instalez win xp se misca extraordinar la fel de bine ca VMWARE.

Va multumesc pentru tot ajutorul acordat,  topicul poate fi inchis, problema rezolvata.

multumesc,

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: Reşiţa
Macuser din: 02.05.10

Cel mai mult imi place la VirtualBox faptul ca e Open Source. Nu am folosit niciodata vmware dar sunt perfect multumit cu vb.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 17.09.09

Dacă tot suntem aici la VMWare, ca întrebare scurtă: Mac OS se poate virtualiza ( legal ) pe un mac? Adică, eu am mac osx ca și host, și vreau să am o mașină virtuală tot cu mac osx. Bineînțeles, dacă e nevoie se cumpără licență de Mac OSX ( se poate așa ceva? )