sper ca Apple sa nu scoata asa ceva, e urat ! ar fi ok sa ramana la 3.5, dar si putin mai mare gen 3.7 ar fi ok (cred).
(si da, m-am prins ca e fake, ziceam doar ca fapt divers)
de ce toata lumea zice ca o sa fie cu ecran mai mare? nu e stilul apple, mai ales ca ar obliga dev sa faca app-uri pentru alta rezolutie. eu zic ca ramane acelasi ecran dar iphone-ul mai mic.
__
jut my 2¢
Sa-l anunte o data ca deja nu mai pot ) initial mi-am pus bazele in WWDC 2011 dar cand am auzit ca vor vorbi doar de software am fost putin dezamagit. Speram ca in toamna il vor lansa, sau daca nu macar atunci sa-l anunte.
Sa-l anunte o data ca deja nu mai pot ) initial mi-am pus bazele in WWDC 2011 dar cand am auzit ca vor vorbi doar de software am fost putin dezamagit. Speram ca in toamna il vor lansa, sau daca nu macar atunci sa-l anunte.
E un obicei la apple ca produsele noi sa nu se anunte, decat cu foarte putin timp inaintea lansarii, nu de alta dar au fost cazuri (repetate) in care nu s-a respectat termenul anuntat, pentru ca lu’ nenea Steve i s-a parut cu cateva zile inaintea datei lansarii, ca “butonul e prea rotund” si s-a luat aproape de la capat iarasi totul. Eu unul sunt de parere ca anul asta n-o sa vedem un alt iphone. Si…sa recunoastem ca nici nu prea e necesar, avand in vedere performantele si design-ul iphone-ului 4.
iPhone-ul, iPad-ul și toate dispozitivele de folosesc telefonie vor fi întotdeauna anunțate cu cel puțin 2 luni înainte de lansare. Pentru a-l putea vinde în US, Apple trebuie să trimită un dosar la FCC cu descrierea dispozitivului (inclusiv poze din toate părțile) și caracteristicile de emisie electromagetică iar FCC-ul face dosarul public pe sit-ul până la aprobare, care aprobare durează ~60 de zile.
Așa că dacă anunță mâine iPhone 5, cel mai devreme se va vinde în US la sfârșitul lui August.
Deci conform spuselor lui psergiu, daca ar fi sa avem iphone5 anul acesta in toamna, el ar trebui anuntat in luna iulie, pentru a fi vandut in septembrie in state si mai tarziu in Eu. Nu prea cred sa se intample asa
Am fost posesor de telefoane 4.3/4/3.9 si tot iPhone-ul mi se pare cel mai ok ca user experience. Tot ce e peste 3.5 (hai poate 3.7) trebuie sa iti “muti palma” ca sa poti atinge cel mai inalt punct al displayului (si eu am 1.95, deci maini mari) si tot iPhone-ul mi se pare marimea ideala pentru confort si nu e nici prea mare sa fie o caramida..
Dupa cum arata in poza aia, chiar si cu display edge-to-edge tot va trebui sa mareasca fizic telefonul putin si singurul motiv pentru care as accepta asa ceva ar fi bateria. iPhone 4 mi se pare chiar si la 1 an dupa lansare smartphone-ul cu bateria cea mai buna. Punct. Daca il scot la 7 dimineata de la incarcat stiu ca (aproape) orice as face tot ma va tine toata ziua (cu sanse foarte mari si ziua urmatoare cu utilizare moderata, pe mine ma tine 2-3 zile), nu o sa vezi asa ceva la HTC-uri, SGS-uri etc.
Si 2, nu pot renunta la retina display. Odata ce te obisnuiesti greu mai renunti. Nu ma intereseaza amoled si alte prostii, vreau o imagine foarte clara sa nu imi stric ochii.