iPhone 5?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Oooops, ia uite ce imagini apar pentru SpeechTrans Ultimate in iTunes Store:

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Ala e un screenshot pus ca layer peste o poza cu iPhone 4 (simulatorul din xCode) iar incadrarea e gresita smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09

dap acopera butonul home smile

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

sper ca Apple sa nu scoata asa ceva, e urat ! ar fi ok sa ramana la 3.5, dar si putin mai mare gen 3.7 ar fi ok (cred).
(si da, m-am prins ca e fake, ziceam doar ca fapt divers)

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10

Sper sa nu scoată iPhone cu ecran lat. Imi place asa cum e. Fusesem fan al ecranelor de 4.3 dar e foarte bine si cu 3.5 si rezolutie mare.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.03.07

de ce toata lumea zice ca o sa fie cu ecran mai mare? nu e stilul apple, mai ales ca ar obliga dev sa faca app-uri pentru alta rezolutie. eu zic ca ramane acelasi ecran dar iphone-ul mai mic.
__
jut my 2¢

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti - Balta Alba
Macuser din: 17.10.07

Sa-l anunte o data ca deja nu mai pot smile) initial mi-am pus bazele in WWDC 2011 dar cand am auzit ca vor vorbi doar de software am fost putin dezamagit. Speram ca in toamna il vor lansa, sau daca nu macar atunci sa-l anunte.

Semnătură 

MBP 15” late 2010 - 2.53 Ghz I5, 8gb 1067 Mhz DDR3, 500 GB , nVidia GT 330m
Iphone 5S
Iphone 4
Iphone 3G
Ipod Classic 120 GB - pe post de element decorativ

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08
Elissea - 16 Iunie 2011 07:16 PM

Sa-l anunte o data ca deja nu mai pot smile) initial mi-am pus bazele in WWDC 2011 dar cand am auzit ca vor vorbi doar de software am fost putin dezamagit. Speram ca in toamna il vor lansa, sau daca nu macar atunci sa-l anunte.

E un obicei la apple ca produsele noi sa nu se anunte, decat cu foarte putin timp inaintea lansarii, nu de alta dar au fost cazuri (repetate) in care nu s-a respectat termenul anuntat, pentru ca lu’ nenea Steve i s-a parut cu cateva zile inaintea datei lansarii, ca “butonul e prea rotund” si s-a luat aproape de la capat iarasi totul. Eu unul sunt de parere ca anul asta n-o sa vedem un alt iphone. Si…sa recunoastem ca nici nu prea e necesar, avand in vedere performantele si design-ul iphone-ului 4.

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti - Balta Alba
Macuser din: 17.10.07

Mai stau pana in august si daca nu se anunta nimic imi cumpar un iphone 4 smile)

Semnătură 

MBP 15” late 2010 - 2.53 Ghz I5, 8gb 1067 Mhz DDR3, 500 GB , nVidia GT 330m
Iphone 5S
Iphone 4
Iphone 3G
Ipod Classic 120 GB - pe post de element decorativ

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

iPhone-ul, iPad-ul și toate dispozitivele de folosesc telefonie vor fi întotdeauna anunțate cu cel puțin 2 luni înainte de lansare. Pentru a-l putea vinde în US, Apple trebuie să trimită un dosar la FCC cu descrierea dispozitivului (inclusiv poze din toate părțile) și caracteristicile de emisie electromagetică iar FCC-ul face dosarul public pe sit-ul până la aprobare, care aprobare durează ~60 de zile.

Așa că dacă anunță mâine iPhone 5, cel mai devreme se va vinde în US la sfârșitul lui August.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Deci conform spuselor lui psergiu, daca ar fi sa avem iphone5 anul acesta in toamna, el ar trebui anuntat in luna iulie, pentru a fi vandut in septembrie in state si mai tarziu in Eu. Nu prea cred sa se intample asa raspberry

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

ba, din nou ? LOL
de data asta la GolfBounce.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: World
Macuser din: 04.01.11

Am fost posesor de telefoane 4.3/4/3.9 si tot iPhone-ul mi se pare cel mai ok ca user experience. Tot ce e peste 3.5 (hai poate 3.7) trebuie sa iti “muti palma” ca sa poti atinge cel mai inalt punct al displayului (si eu am 1.95, deci maini mari) si tot iPhone-ul mi se pare marimea ideala pentru confort si nu e nici prea mare sa fie o caramida..
Dupa cum arata in poza aia, chiar si cu display edge-to-edge tot va trebui sa mareasca fizic telefonul putin si singurul motiv pentru care as accepta asa ceva ar fi bateria. iPhone 4 mi se pare chiar si la 1 an dupa lansare smartphone-ul cu bateria cea mai buna. Punct. Daca il scot la 7 dimineata de la incarcat stiu ca (aproape) orice as face tot ma va tine toata ziua (cu sanse foarte mari si ziua urmatoare cu utilizare moderata, pe mine ma tine 2-3 zile), nu o sa vezi asa ceva la HTC-uri, SGS-uri etc.
Si 2, nu pot renunta la retina display. Odata ce te obisnuiesti greu mai renunti. Nu ma intereseaza amoled si alte prostii, vreau o imagine foarte clara sa nu imi stric ochii.