BeatOners - 16 Iunie 2011 08:07 PM
Salut! 
salut!
Am vazut ca sunt si pasionati de fotografie pe aici, asa ca va cer un sfat.
suntem destui, poți cere câte sfaturi vrei, condiția este să respecți rubrica de discuții
altfel, LASER frate!!!
Vreau sa iau un DSLR si am gasit un Canon 60D, refurbished, la doar 800$. Adica exact cat costa 600D/T3i (body).
aici este un pic mai scump, dar e nou. din câte știu, și din câte ști și tu refurbished înseamnă multe, dar aparatul este în stare de funcționare garantată, dacă vrei, poți spune că este un soi de second hand mai de încredere.
Va rog sa imi spuneti daca merita sa il iau, daca a luat cineva si ce experienta a avut.
eu l-aș lua. experiențe cu aparate refurbished am avut dar nu neplăcute. cu acest tip de canon n-am lucrat. doar cu frați mai mari (1markIII ds, 5dII) sau cu frați mai mici (20D, 40D, 50D).
cred că este o sculă decentă dacă este bine stăpânită și folosită la ce poate. aceasta este o regulă generală care se aplică de la aparatele pocket până la cele cardan 18x24 mm…
“One more thing”, service Canon este la noi?
n-am avut niciodată nevoie dar am prieteni ghinioniști care au avut probleme. de la ei am aflat că nu este chiar locul cel mai fericit unde să lași o cameră. este adevărat ei veificaseră și service foto din alte țări.
Va multumesc anticipat.
atât m-am priceput, mai bine și mai multe de la alții, sunt convins că sunt mulți mai în temă ca mine.
lumină bună!
ps: recomand un grip. optică pentru full frame (L) dacă vrei să treci pe ceva mai tare în viitor, în acest fel nu vei mai alerga după optică și nu vei pierde bani din vânzare/cumpărare lentile.
un superungular pentru senzorul tău totuși nu ar strica.