Nu cumva sîntem mai multi?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Dragi colegi, observ cu bucurie ca, in ultimele luni, apar noi adepti ai sistemului. Si nu putini. Comparînd cu anul trecut, as zice ca lumea o duce mai bine. Un mac nu mai e chiar un obiect de lux. O fi economia (româneasca), o fi pretul, o fi curiozitatea? Oricum, se întîmpla ceva! Voi ce parere aveti?
Sau ni se pregateste ceva?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06

Tine cont ca unii sunt internationali. smile

As zice ca un motiv pentru care lumea se uita la maci, este ca au devenit oarecum ieftini.

...si apoi - avea dreptate degraba impuscatul: “noi cu cat suntem mai multi, cu atat suntem mai culti”:)

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

si mie mi sau parut mai multi, majoritatea cu macbook, apple a dat lovitura cu ele… insa si sectiunea pc nu au neglijat-o deloc.. asa ca as spune ca este cam 50% - 50% cei care vor pe pc si cei care si-au luat macbook..

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Eu ma tot uit cu uimire cum creste numarul utilizatorilor inregistrati aici…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu vă bucuraţi chiar aşa, cineva care a creat scandal pe forum zilele trecute s-a înregistrat de vreo 7-8 ori smile
Realitatea e că Mac-urile au început să fie din ce în ce mai accesibile ca preţ, în comparaţie cu situaţia de acum 2-3-4 ani. Sunt chiar mai ieftine decât alte mărci renumite de computere. E normal ca numărul utilizatorilor să crească.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Suntem mai multi. De exemplu la mine la servici in birou de la 1 mac-user (eu) s-a ajuns la 7 si inca cativa care vor sa devina smile Si doar 2 au cont pe forum.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

pe aia i-ai influentat tu negativ LOL

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Si eu am influentat negativ… vreo 7… Chestia e ca de la o reinstalare/trei luni si de la printing problems 1/luna (sub Windows), oamenii au facut un an (sub OS X) fara probleme. Nici nu stiu ca au ceva hardware sub capota. Daca ceva nu merge ca lumea, le-am dat doua chestii: repair permissions sau OnyX. Si trebuie sa va spun, sint 5 care au deja un an… Acum au mai aparut 2. Altii si-au dublat echipamentul.
Si ar mai fi ceva… Ca sa ai un Win XP fara probleme, trebuie sa intri adinc, sa muncesti zi de zi… Asta e. parerea mea.

‹‹ take a look at this...      bine am sosit :) ››