Stergere muzica iphone folosind itunes pe alt laptop
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.06.11

Cum pot sterge muzica de pe iphone folosind itunes pe alt laptop? In summary am incercat sa dau “manually manage music and videos” si pana nu l=am lasat sa sincronizeze iphoneul cu libraria din itunes nu a implementat aceasta optiune. La fel cum pot face sa pun aplicatii in telefon prin itunes fara sa fac mii de syncuri ci pur si simplu sa fac drag aplcatiei direct in telefonul legat la itunes? im sick of this user unfriendly itunes geek

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cand ii spui lui iTunes sa faca ceva pe iPhone, trebuie sa-l si lasi apoi s-o faca; prin sync. Ce-i unfriendly aici?
Aplicatii poti sa pui direct din App Store-ul de pe iPhone.

Insa in iOS 5 o sa poti stege muzica direct in iPhone, din ce am auzit.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 26.06.08

iTunes nu e deloc user unfriendly. Ba e chiar foarte friendly. Toata problema e ca unii nu inteleg cum se folosesc device-urile de la apple si vor neaparat sa faca drag and drop.
Muzica o stergi foarte simplu. Scoti checkbox-ul de la manually manage music and data si ii debifezi (in cazul tau bifezi, daca zici ca nu e laptopul cu care sincronizezi de obicei) la music, bifezi la selected playlists bla bla si mai departe, cand iti apar albumele si tot restul, nu selectezi nimic (sau ma rog, doar ce te intereseaza).
In ceea ce priveste aplicatiile, toate aplicatiile pe care le ai pe iphone vor aparea si in itunes. Poti sa iei aplicatii din app store de pe iphone direct sau din itunes. Cand cele doua sunt conectate, se sincronizeaza datele (adica aplicatiile care sunt doar in telefon se vor transfera si in itunes si invers - atentie, laptopul trebuie sa fie autorizat pe id-ul pe care ai luat aplicatiile). Syncul presupune doar sa conectezi iphone-ul la calculator, se face automat daca itunes-ul il vede.
Daca nu te descurci sa-l folosesti (sper sa nu mi-o iei in nume rau) citeste niste ghiduri. iTunes e foarte intuitiv si usor de folosit. Toata chestia e sa faci lucrurile cum sunt proiectate, nu cum crezi tu ca ar trebui.

Semnătură 

MacBook Air 2.13 Intel Core 2 Duo, 4GB RAM, 256 GB SSD
Iphone 4 16GB
Iphone 2G 8GB
Ipod Classic 5G

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.06.11
tony2 - 18 Iunie 2011 10:53 AM

Cum pot sterge muzica de pe iphone folosind itunes pe alt laptop?

ifile sau ifunbox
Fara itunes.
Succes!

Semnătură 

Macbook Pro 13’ early 2011 i5 - 10.8.4 - SSD 60GB / HDD 320 GB
iPhone 5 16 GB - iOS 7 GM

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.06.11

thanx guyz.
ati fost de ajutor. e putin mai complicat decat pare. nu sunt net dummy folosesc softuri gen reason, ableton etc de ceva vreme si le-am invatat de la zero. itunes este doar putin altfel nu prea l-am folosit des pt ca am instalat doar de pe tel. dar invat

‹‹ Downgrade 2G      [Problema]Ipod Touch 4g ››