Iphone 3G, probleme display!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.06.10

Dupa cum spun si in titlu, am o problema la display: merge, este functionabil, dar cand apas mai tare pe touch, imi apar niste lini albe, imaginea ramane, e ok, dar in spatele inconitelor apar acele liniute albe. Cineva mi-a spus ca problema este de la display si ca este pe duca. A fost schimbat ecranul de protectie de curand si e posibil sa nu fi prins cum trebuie ecranul? Nu stiu ce sa fac, daca sa-l tin sau nu, este achizitionat de curand. Daca a mai avut cineva aceasta problema, astept un raspuns sau daca stie cineva despre ce este vorba. Ms mult si bafta la toti!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Buna. Problema de care ai pomenit mai sus se datoreaza faptului ca atunci cand sticla a fost inlocuita mufa LCD-ului nu a fost apasata cum trebuie. Poti rezolva aceasta problema foarte simplu: desfaci cele 2 suruburo de la baza iPhone-ului iar cu o ventuza aplicata pe ecran in partea de jos (aproape de butonul home) scoti ecranul si desfaci cu grija cele 3 mufe dupa care le pui inapoi. Ai putea sa verifici si suruburile care tin placa de baza sa fie bine stranse.

‹‹ Error code 9      problema iphone 4 orange ››