bine am sosit :)
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.11.06

pt ca topicul anterior constata faptul ca membrii “clubului” s-au inmultit, m-am hotarat sa fac pe “dovada vie”... asadar… “buna, sunt cristina si sunt noua pe aici”.
  si ca dovada ca nimeni nu face nimic dezinteresat, am o mare rugaminte si o marturisire. incep cu cea din urma: inca nu am mac!!!! (aud huiduieli!!!! ierta-ti-ma, ca nu am stiut ce fac!!!!). DAR imi doresc unul!!!! pana aici, nimic deosebit… problema e ca imi doresc un ibook g3 clamshell. si nici cum nu gasesc unul! aici intervine rugamintea… daca vinde cineva, daca cunoasteti pe cineva care vinde (din bucuresti…), va rog frumos sa-mi spuneti!
  va multumesc red face

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

bine ai venit! s-a marit ponderea fetelor pe forum… grin cat despre clamshell, baga un post la cumparari. e mai sigur sa-ti raspunda cineva. bafta!

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Clamshell nu te-as sfatui… desi e simpatic. E prea vechi…  Sistemul X nu merge bine pe el. Iti trebuie un iBook G3 cu un procesor de minim 700-800MHz. Dar ia incearca sa vezi daca nu mai gasesti vreun iBook de trei ani vechime, cu proc G4. Diferenta n-ar fi mare (la pret), dar sigur s-ar vedea ceva la viteza de reactie.

‹‹ Nu cumva sîntem mai multi?      3 povesti ››