2 din 2
2
MiniDV-CAM sau DVD-CAM
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Asta asa e. Eu cand mi-am luat aparatul foto, ca si camera video (aia de mi-au furat-o golanii), ca si masina, ca si cam orice altceva, am sapat netul dupa parerile utilizatorilor luni intregi. Dar daca sunt bani putini, atunci optiunile se restrang.
Si imi mentin parerea ca Sony este overpriced, in special la sculele “ieftine”.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 07.01.06

De obicei cei care lectureaza forum-uri luni intregi inainte de a-si cumpara ceva folosesc fluent in vorbire sintagme ca “se stie”  , “cat despre x, mai bine iti luai y” etc. Am un coleg care si-a luat un Golf nou nout pentru ca “se stie” ca VW sunt mai fiabile ca un Fiat , insa pana acum a dat pe service echivalentul unui Fiat. smile
Inainte de a opta pentru Panasonic am testat un TRV238 si este inferior ca si calitate si manevrabilitate lui GS27.(poate are autonomie mai mare, nu stiu). Era alternativa Sony la acest nivel de pret, pentru ca era un nivel MAXIM impus de mine. Si asa consider ca e destul de mult sa dai pe o camera video dublul unui salariu mediu pe economie, ca sa nu mai vorbim de cvadruplu pentru o camera digitala compacta.(prefer un concediu in care sa filmez cu camera un GS27-le niste excursii interesante,croaziere,itinerarii mai lungi decat sa filmez pe HD camera de hotel ) Depinde de ce intentionezi sa faci cu ele….
Momentan sunt multumit de alegerea facuta, chiar daca are aceeasi culoare cu monitorul si nu e alb Apple. A propos, la Sony gaseam una sa se asorteze ?...

Semnătură 

Singurul mod de a deosebi vinul german de otet este sa te uiti cu atentie la eticheta !

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 25.03.06

Corect ! altero are dreptate! acum nu te ofusca Alex, bafta si fa-ti treaba cum trebuie si demonstreaza ca se poate si asa dar tine minte “cand cineva conduce o masina de lux e mai greu sa te obisnuiesti cu alta categorie” si asta crede-ma ca asa este, intelegi ce vreau sa spun (am cativa zeci de ani buni de filmari de la pelicula incoace) !

Semnătură 

you can destroy the evidences, but you can’t destroy the memories.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Sunt intrucatva de acord cu voi. In mica masura. SONY sunt putin overpriced la noi la Romanica. Si-a pus vreunul din voi problema ca “factura” imaginii fiecarei marci de camera in parte este diferita? A luat asta cineva in calcul? cat de “corecta” este imaginea captata? Alex, bravo tie ca nu vrei sa filmezi camera de hotel. Dar nu vad ce legatura are suma alocata unei camere video cu cea alocata unui concediu/excursie? De ce nu mentionezi ca mergi pe bicicleta ca sa nu platesti benzina ?!?! Poate ca acum nu vezi diferentele intre modele/marci de camere. Cu mentiunea ca exploatarea lor se face in Romania.
Cat despre “asortarea” miniMac-ului cu monitorul si boxele, era o mica gluma. Oricum am vazut multi posesori de Logan care iti instaleaza “scule” audio Alpine, Kenwood, etc. care costa cam 10-15% din “limuzina” lor. Dar oricum arata tot ca o nuca in perete. Am pretentia ca fanii Apple tin f mult la design wink

Ahh…sa nu uit. Eu am un Golf V GTI. De 2 ani. Am aproape 60K KM. In afara de placute frana fata/spate si filtre de aer, nu am schimbat nimic. Si sincer ... il alerg de-i sar capacele. Nu stiu cum amicul tau a dat cat pe inca un Fiat pe service ?!? Eu reviziile si service-ul il fac la Porsche Romania ... care sunt dintre cei mai scumpi. Poate a nimerit tipul un VW “facut” la Pitesti wink

Stima

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 07.01.06

@biga: stai linistit ca nu sunt ofticat/ofuscat/ofensat etc. , referitor la remarca ta stiu despre ce vorbesti, am si eu obsesiile si prioritatile mele , si la cata importanta ofer filmatului cred ca e ok ceea ce am.

@kata4: legat de ce ai spus cu bugetul poate m-am facut prost inteles cu exemplul ala cu excursia, vroiam sa pun in evidenta ca cei 200 de EUR in plus pentru ceva cu adevarat mai bun au alte prioritati. (niste pivoti) A propos sa stapanesti sanatos Golf-ul, stiu ce masina este GTI-ul pentru ca eu sunt un pasionat auto si posesor de Subaru Forester, luat nou acum 7 ani si cu care am ~500.000km. Poate te-am inteles gresit in post-ul anterior , insa ma asteptam ca atunci cand imi spui ca puteam face o alegere mai buna sau ca “se stie” ca Sony sunt mai fiabile sa aduci si ceva referinte. Nici o problema. Stima.

Semnătură 

Singurul mod de a deosebi vinul german de otet este sa te uiti cu atentie la eticheta !

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Povestea cu SONY nu am spus-o ca sa ma aflu in treaba. Lucrez in domeniu de mai bine de 15 ani. Mi-au trecut prin mana camere din cele mai diverse. Din “clase” diferite. Pot spune ca sunt si dealer de echipamente/solutii video. In general sfatuiesc clientii sa cumpere SONY, din varii motive pe care am incercat sa le enumar mai sus. E drept ca SONY avand succes la vanzari nu numai pe plaiuri mioritice, nu vor sa lase din pret. Ma refer aici la dealeri/reseleri/retaileri. Panasonic a avut mereu o politica de “cei care TREBUIE” sa intre pe piata. Astfel preturile sunt mai bune evident. Si eu am cumparat diverse “scule” de la ei. In general am fost multumit. Totusi, experienta in utilizarea echipamentelor SONY, parca este mai placuta. Poate ca sunt eu subiectiv. In orice caz, iti doresc si eu sa stapanesti cu placere camera. Daca pe tine te satisface este mai mult decat OK.
Cat despre “broasca” mea nervoasa, iti multumesc de urare. Si Subaru este o masina pt cunoscatori wink Imi place Forester-ul, dar prefer Impreza WRX smile) E mai nervoasa, cu toate ca nu prea ai pe unde alerga in tarisoara asta. Ma multumesc doar cu drumurile in Germanica la nasii mei. Acolo ai unde sa dezlantui caii putere.
Apropos de masini. Stiu ca e offtopic dar e prea tare ca sa nu o impartasesc. Cred ca toti au auzit de “marea” si sigura masina Renault Megane II. 5 stele la EURONCAP. Bun… sambata la pranz, pe la Sincai, un smecher din fata mea, pe banda 3 de mers catre tineretului, taie banda continua si face stanga brusc si accelerat, pe o scurtatura. De pe strada respectiva, o tipa intr-un cielo, iese sa se asigure din stanga. Cert e ca il buseste destul de usor pe gagiul cu megane-ul. In stanga fata, aripa sau usa. Nu am vazut exact. Dar ce vad cu stupoare ... cu la impact (care nu a fost deloc puternic) de deschide ... usa spate dreapta !!! Tare nu ?!?! Ma uit sa vad daca nu cumva era cineva in spate ... dar nimeni si nimic. O fi avand masina vre-un sistem activ de siguranta .... lol

2 din 2
2

‹‹ uau...      Ajutor pt Photoshop ››