Povestea cu SONY nu am spus-o ca sa ma aflu in treaba. Lucrez in domeniu de mai bine de 15 ani. Mi-au trecut prin mana camere din cele mai diverse. Din “clase” diferite. Pot spune ca sunt si dealer de echipamente/solutii video. In general sfatuiesc clientii sa cumpere SONY, din varii motive pe care am incercat sa le enumar mai sus. E drept ca SONY avand succes la vanzari nu numai pe plaiuri mioritice, nu vor sa lase din pret. Ma refer aici la dealeri/reseleri/retaileri. Panasonic a avut mereu o politica de “cei care TREBUIE” sa intre pe piata. Astfel preturile sunt mai bune evident. Si eu am cumparat diverse “scule” de la ei. In general am fost multumit. Totusi, experienta in utilizarea echipamentelor SONY, parca este mai placuta. Poate ca sunt eu subiectiv. In orice caz, iti doresc si eu sa stapanesti cu placere camera. Daca pe tine te satisface este mai mult decat OK.
Cat despre “broasca” mea nervoasa, iti multumesc de urare. Si Subaru este o masina pt cunoscatori
Imi place Forester-ul, dar prefer Impreza WRX
) E mai nervoasa, cu toate ca nu prea ai pe unde alerga in tarisoara asta. Ma multumesc doar cu drumurile in Germanica la nasii mei. Acolo ai unde sa dezlantui caii putere.
Apropos de masini. Stiu ca e offtopic dar e prea tare ca sa nu o impartasesc. Cred ca toti au auzit de “marea” si sigura masina Renault Megane II. 5 stele la EURONCAP. Bun… sambata la pranz, pe la Sincai, un smecher din fata mea, pe banda 3 de mers catre tineretului, taie banda continua si face stanga brusc si accelerat, pe o scurtatura. De pe strada respectiva, o tipa intr-un cielo, iese sa se asigure din stanga. Cert e ca il buseste destul de usor pe gagiul cu megane-ul. In stanga fata, aripa sau usa. Nu am vazut exact. Dar ce vad cu stupoare ... cu la impact (care nu a fost deloc puternic) de deschide ... usa spate dreapta !!! Tare nu ?!?! Ma uit sa vad daca nu cumva era cineva in spate ... dar nimeni si nimic. O fi avand masina vre-un sistem activ de siguranta .... lol