Am avut minunata placere de a-mi scapa telefonul pe asfalt astazi cand am coborat din masina. Evident sticla s-a spart, 3G-ul inca mai merge, dar ma deranjeaza rau cioburile. In aceasta situatie, nici nu ma mai gandesc sa-l duc la Orange. Prima intrebare ar fi daca se mai merita sa ma agit sa-l vand pentru piese ? Iar a doua ... sa incerc sa cumpar un iphone 4 acuma sau sa astept pana in toamna cand s-o mai auzi ceva de 4s/5 ? Astept sugestii…ma plictisesc rau asa ca nu ma injurati ca am deschis topic nou. )
[ Modificat: 30 Iunie 2011 10:52 AM de Administrator ]
Ai putea sa iti cumperi un digitizer nou si sa il schimbi acasa. Daca e iPhone 3g te ajunge 60 de lei cu transport inclus. Decat sa iti iei un 4 mai bine il repari pe acesta si astepti urmatorul model. Daca vrei sa iti dau un link de unde poti achizitiona digitizerul anunta-ma.
daca-ti iei 4, ai grija sa-ti faci asigurare, vezi mai jos
Dragos Salageanu - 30 Iunie 2011 10:51 AM
de banii de asigurare schimbi un digitizer la 2-3 luni.
am avut si eu placerea sa-mi sparg un 4 acu’ vreo saptamana. reparatia la noumax e 7 mil iar la orange inlocuirea telefonului (nu vol sa-l repare) e 9, asa ca…
la 4 cel putin sticla e lipita de lcd, se schimba cu totul.
Si eu mi-am schimbat acasa, gasesti pe net chiar ghiduri pentru lucrul acesta, sunt si pe YouTube cateva filmulete, tot la un 3G am schimbat si eu…
Legat de noul iPhone, in afara faptului ca va aduce o camera mai buna si poate un procesor mai rapid, nu ma astept la mare lucru. O sa-mi cumpar iPhone 4, generatia curenta, cand apare urmatorul, astfel mai scade pretul…
Este nasol ca daca vrei sa astepti pana cand va aparea urmatorul trebuie sa te gandesti ca daca apare in septembrie(in cel mai bun caz); la noi apare dupa vreo 2-4 luni la operatori(abia cand apar la ei incep sa scada preturile la generatia actuala), deci e ceva de asteptat.
Mircea Mihai, acolo ai dat link doar pt sticla. La iphone 4, sticla e lipita de lcd. Nu am reusit sa gasesc nici o video pe youtube sau in alta parte despre cum se dezlipeste sticla de LCD. Daca cineva a schimbat deja asa ceva, sunt si eu curios cum se face.
Si o sticla+LCD pt iphone 4 costa in jur de 45€ cel mai ieftin pe ebay
daca-ti iei 4, ai grija sa-ti faci asigurare, vezi mai jos
Dragos Salageanu - 30 Iunie 2011 10:51 AM
de banii de asigurare schimbi un digitizer la 2-3 luni.
am avut si eu placerea sa-mi sparg un 4 acu’ vreo saptamana. reparatia la noumax e 7 mil iar la orange inlocuirea telefonului (nu vol sa-l repare) e 9, asa ca…
la 4 cel putin sticla e lipita de lcd, se schimba cu totul.
Sau ai grija sa nu-l scapi nasol, multa lume a reusit asta pana acum.