D-Vision
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Vreau sa transform un dvd in divx sau xvid ma rog…..in afara de d-vision asta cu care am stat 2 ore la un dvd nu este alt program care sa isi faca treaba la fel de bine….dar mult mai repede….si sa nu isi piarda mult din calitate?

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Incearca MacTheRipper (DVD grab) si HandBrake (codare). Eu numai asta folosesc si sunt multumit. Viteza depinde de sistem.
http://handbrake.m0k.org/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

2 ore pentru un DVD de vreo ora si jumatate (probabil), nu mi se pare deloc incet. E o gramada de munca pentru bietul procesor…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Pentru un dvd de 1:48 m-a tinut 2 ore si 10 minute.  Deci daca ii normal atunci ok…nu am mai facut asa ceva niciodata si mi se parea cam mult, dar daca ziceti ca ii ok atunci asta este. Mersi mult oricum si de handbrake am sa incerc si cu el.

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 05.10.06

Incearca ffmpeg, este cel mai rapid.

Semnătură 

PowerBook G4 1G 60HDD, iMac 24’ 2.8 320 HDD, niciun iPhone…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Asta pentru ca ai un PowerBook. Pe intel, randarea scade la jumatate (50-60 cadre pe secunda, full quality). HandBrake mi se pare cel mai rapid. Si are si versiune de intel. Cind randezi, tine portabilul in priza, sa mearga procesorul la maxim, dar baga de seama: se va incinge, ca se duce la 100%. E bine sa nu-l lasi prea mult in maximum de sarcina!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

recodarea este setata de single pass sau double pass. Oricum, durata de aprox 1:1 pentru un PowerPC cred ca este OK. La Intel scade daca aplicatia este Universal Binary. E normal, chiar la single proc ai 2 cores wink