Vreau să instalez Crysis 2
Pe situl CrossOver zice că e silver medal la compatibilitate dar nu reușesc să-l instalez.
Am SL 10.6.8 la zi și CrossOver.
Cineva care a reușit ?
pt ca crysis 2 e joc de windows si o sa mearga mult mai bine pe windows-ul instalat prin bootcamp. crossover foloseste mai multe resurse ca sa faca un joc de windows sa mearga pe os x.
cel mai simplu raspuns e: cumpara crysis 2 pt mac (cred ca exista) sau instaleaza windows prin bootcamp si joaca-te.
Sorin, Crysis 2 nu exista in versiune de Mac ci doar PC, X360 sai PS3. Oricum ar fi, in prima faza placa video TREBUIE sa fie ATI sau nVidia, neaparat. VRAM-ul ar trebui sa fie 512mb or above, dar dedicati, bineinteles. Sfatul meu? Orienteaza-te spre PC sau console pentru acest joc, mai ales ca acum stie si DX11, experienta ar fi mult mai buna. CrossOver tine bine jocuri ceva mai.. ‘smerite’ ca resurse si cerinte, iar Crysis se pare ca are ceva probleme cu sisteme de operare care nu ruleaza nativ sau ghidusii de genul CrossOver. Exco are dreptate, CrossOver baga si eu manuta la resurse. Pe scurt, s-ar putea sa nu-ti iasa.