Am senzaţia că a amintit deja cineva despre Disco aici pe forum dar n-am mai găsit eu topicul. În orice caz, Disco este un nou program pentru ars discuri optice, care vrea să iasă în evidenţă cu interfaţa sa grafică deosebită şi simplitatea în utilizare. Aspectul programului este într-adevăr deosebit, faza cea mai interesantă fiind fumul pe care-l scoate atunci când scrie un disc! Încercaţi-l, că e nostim - dar atenţie: fumul NU merge pe computere cu plăci video NVidia. Numai ATI, şi să fie dintr-o generaţie relativ nouă.
PS: astăzi iese versiunea Beta2, aşa că încercaţi-l mai spre seară
He, he: Blow into your microphone and the smoke will react accordingly. Or, go ahead and flick at it with your mouse.
Dar nu pare sa stie nici el DVD multisession.
Pe forumul de la Roxio (cei care fac Toast) se spune că sunt două motive pentru care Toast nu ştie să scrie DVD multi-session:
1. pentru că nu există încă un standard universal acceptat pentru DVD multi-session;
2. pentru că Mac OS nu prea recunoaşte cum trebuie sesiunile multiple pe un DVD.
Tot acolo am aflat că Dragon Burn nu scrie multi-session “adevărat” ci face nu ştiu ce şmecherii, care merg (atunci când merg) numai cu DVD+RW.
ca tot veni vorba de disco, Laurie de la TUAW si-a scris parerile ei, destul de pertinente. Una peste alta, Disco e mai ieftin ca Toast, dar nu neaparat mai bun. Grafica mai misto, dar cam atat…
ca tot veni vorba de disco, Laurie de la TUAW si-a scris parerile ei, destul de pertinente. Una peste alta, Disco e mai ieftin ca Toast, dar nu neaparat mai bun. Grafica mai misto, dar cam atat…
LiquidCD știe mai multe decît disco și ce știe știe bine, ce nu știe va învăța, cică...