Am incercat sa ma inscriu ca developer platit (99$) la Apple pe site si dupa ce am parcurs cativa pasi am ajuns la plata si mi-a spus ca in tara in care sunt nu este magazin online Apple si trebuie sa trimit un fax la ei in USA cu datele mele si ale cardului pentru inregistrare??!!
A incercat cineva? Imi poate spune cineva mai multe detalii daca s-a inscris??
da, trebuie sa completezi acel formular cu datele cardului, ei o sa-ti ia bani de pe card, si o sa primesti un mail de confirmare. Este posibil sa mai trebuiasca sa trimiti INCA un fax dupa aia, nu retin exact.
Am incercat sa ma inscriu ca developer platit (99$) la Apple pe site si dupa ce am parcurs cativa pasi am ajuns la plata si mi-a spus ca in tara in care sunt nu este magazin online Apple si trebuie sa trimit un fax la ei in USA cu datele mele si ale cardului pentru inregistrare??!!
A incercat cineva? Imi poate spune cineva mai multe detalii daca s-a inscris??
Străinătate Explicaţii:
Este vorba de venituri din străinătate din profesii libere, activităţi comerciale, drepturi de proprietate intelectuală, chirii sau arendă, dividende, dobânzi, premii şi jocuri de noroc, câştiguri din transferul titlurilor de valoare, alte venituri din investiţii, pensii, precum şi alte venituri aflate în străinătate. Obligaţii privind declararea:
Depuneţi, până pe 16 mai, Declaraţia privind veniturile din străinătate Formular 201
Activarea o poate face persoana din italia daca acea persoana e developer-ul
Tu poti sa lucrezi din Romania daca primesti user-ul si parola de la persoana din Italia.
Legat de plata prin fax, înainte să plătesc, le-am deschis un ‘support ticket’ să pună și pentru România plata cu cardul online. Sugerezi să cerem mai mulți asta, poate, poate fac și ei ceva în sensul ăsta. (Am mai verificat acum o lună, și era tot prin fax :( )