Aplicatie catalogare CD/DVD
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Stie cineva despre vreo aplicatie care face arhivare/indexare/catalogare medii de stocare. Nu stiu cum sa ma exprim, asa ca dezvolt: pe PC exista WhereIsIt?, aplicatie super! Stie sa catalogheze orice mediu de stocare, poti sa faci browsing off-line intr-o structura arborescenta a mediilor de stocare catalogate, se pot salva cataloagele in fisiere separate (“soft”, “diverse”, “lucru” etc.), functie de search (normal) si-alte chestii de fineturi la care nu tin neaparat. Vreau o aplicatie care sa catalogheze CD-uri/DVD-uri cu posibilitatea de a face browsing prin fiecare CD/DVD fara sa fiu nevoit sa-l bag in unitate. Poa’ sa fie si comerciale, ca-l pun pe sefu’ sa le cumpere, daca imi plac.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

where is it este foarte tare smile

sa revenim, din ce am cautat eu, cel mai complet mi sa parut CDfinder
este si usor de folosit si e in regula, 30 $.. sau daca ai sub 25 medii cd/dvd/hdd, il poti folosi in varianta demo smile

merge sa vezi si de pe pc sau alte macuri baza de date pe care o creezi doar cu o licenta de business, cea mai tare chestie, pe win se numeste cdwinder LOL

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

eu folosesc de mult timp disktracker si portfolio

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Folosesc CDFinder de ani buni si imi place. Nici nu ma obosesc sa-l updatez, ca isi face treaba foarte bine.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

M-am lamurit, multumesc! CDFinder pare cea mai buna alegere si pt. mine. Multumesc inca o data!

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mda… Desi este cea mai buna plicatie de gen pe care am intalnit-o pana acum, se pare ca nu o sa am parte de ea. Costa cam asa: USD 25 aplicatia, USD 30 Processing Fee (from Kaijin sau cum s-o numi distribuitorul) si inca USD 65 Comision transfer BCR - Banca Kaijin din State. Deci pt. o aplicatie de 25 para eu platesc inca 100 taxe si comisioane… Sa traim bine!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Asta pentru ca insisti tu… wink

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 07 Noiembrie 2006 08:52 PM

Asta pentru ca insisti tu… wink

Da, bre, ca doar nu-s tampit… stiu ca exista si alte cai de a “cumpara” orice software, da’ daca sefu’ ma dispera in fiecare zi: “Suntem OK, da? N-avem probleme, da?”. Nici nu i-am spus ca, dupa ce a platit de o luna juma’ licente de Quark si de Adobe CS Pro de aproape 100 mil., inca le-astept si ma descurc cum pot. In fond, am factura cu care dovedesc ca le-am cumparat. Ca ele n-au ajuns inca, asta e!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Partea mai draguta din toata chestia asta e ca eu am platit Quark 7 si “ma descurc cum pot” cu 6.5-ul grin

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

HA, HA, HA! Cea mai tare faza: Am cumparat si o licenta de Office 4 Mac (2004) la care mi-a venit SN-ul, originalul de la certificatul de licentiere (din Irlanda) dar kit de instalare (CD-ul, deh), sufletu’. O sun pe tipa de la magazinul de unde le-am luat (magazin cunoscut, nu dau nume, si, de altfel, foarte corect - mi-a dat discount fara sa ma milogesc eu de ei, a aparut pe factura direct) si-o intreb a n-spea oara de kitul de Office 4 Mac. Ce-mi zice zana? “Este o problema in Irlanda, trebuia sa ajunga pana acum. Dar descarcati o versiune de Office 2004 Mac de pe net, o versiune cu crack separat, nu gata crackuita, o instalati si ii introduceti SN-ul de la mine.” Pai si-atunci de ce drakku’-ti dau 25 de dolari pe un amarat de CD? Doar ca sa am eu CD cu holograma “Genuine”? M-a lasat balbaind grin

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

LOL tare faza

Semnătură 

⌘-N