sunrisebrowser - viitorul browserelor suna bine..
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

navigand pe un site “concurent” LOL am dat peste browserul asta, si l-am si incercat…
http://sunrisebrowser.com/en/index.html
mi se pare tare dragut, mi-a luat repede fara sa il intreb toate bookmarks-urile din safari, are fade window, bookmark window cu poze, si se misca aaaaaaproape la fel ca safari.. dati-l jos si uitati-va la el, cred ca promite insa mai are de recuperat ...

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Super dragut! Intr-adevar mai are de recuperat (acum imi trage o linie alba ceva mai sus de baza fontului, asa ca vad numai 75% din font grin). Una peste alta, promite.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

promite o laie.. tot safari merge mai repede.. si arata si mai normal, nu sfrijitu ala mic si negru :D

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Am luat acum Sunrise și sincer îmi place cum arată,se mișcă binișor,nu la fel de rapid ca Safari dar e ok. Îmi place și cum arată pagina cu bookmarks. Îl testez acum pe youtube să văd cum se descurcă.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015