iPhone 3G - se incarca numai prin USB
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.07.11

Salut,

Am o problemă la un iPhone 3G, puțin cam ciudată. Se încarcă prin USB, însă de la încărcător de rețea nu vrea sub nici o formă.
A mai întâlnit cineva această problemă? Există vreo soluție?

Menționez următoarele:
-am două încărcătoare: unul de la Apple, celălalt de la Belkin (nu funcționează încărcarea cu niciunul);
-m-am uitat la pinii de la soclul prin care se face încărcarea, nu am observat nimic ciudat;

Revin cu întrebarea: De ce prin USB da, iar cu încărcător ba?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Să nu cumva să ți se fi ars încărcătoarele. Amândouă  LOL Știu poate sună aiurea, dar mai știi? Poate chiar ești așa norocos. Și spun varianta asta cu arsul, pentru că am un iPhone 4 din decembrie și acum vreo 2 săptămâni am vrut să-l bag la încărcat în priză și pauză. Din senin. Dimneața. N-a mai vrut s-o ia din loc. Inițial am zis că e cablul, dar aveam două și am încercat să-l încarc la calculator unde mergea totul perfect. Am concluzionat că e incărcătorul, l-am dus la Orange, l-au trimis în service și mi-au dat altul nou. Deci cine știe… poate ți s-au ars amândouă, unele cedează mai repede altele mai încet… verifică-l cumva să vezi dacă scoate curent, altceva nu știu ce să-ți zic.  smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Incearca si alta priza.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 05.07.11

Nu sunt arse încărcătoarele. smile

Am încercat toate prizele din casă, still no luck smile

Până la urmă o să mă las păgubaș și-l duc într-un service.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05

Incărcătoarele sunt pentru iPhone sau sunt de la un iPod mai vechi?
In încărcătorul telefonului există niște rezistențe conectate între +5V, GND, Data+ și Data- de pe conectorul USB.
Absența lor face ca telefonul să nu recunoască încărcătorul chiar dacă acesta “nu e ars”.

Semnătură