Eu nu folosesc nimic pentru 2 ifoane si un iPad pentru ca imi place ecranul asa cum e si un prezervativ l-ar face sa arate nasol (zbarcit, uscat, mai intunecat).
Pe spatele i4 am un sticked vinil cu alba ca zapada (beauty reasons, nu protectie).
folosesc prezervative pentru a proteja filmele sau cardurile cf, depinde cu plec la vanatoare de imagini in conditii de umiditate. le mai folosesc pentru protectia bateriilor si cele XXL pentru hardul de descarcare.
merita toti banii fata care o face farmacista cand ii cer 54 de prezervative marime maxima!
daca nu ai grija, in general de aparatura vei fi tentat sa iei asa ceva. fenomenul se aplica si la aparatele foto bandajate de zici ca au fost bucati in punga si lipite. mai sunt si idioti care isi iau masina noua si schimba periodic husele de plastic a scaunelor.
cam acestea sunt sculele care arata ca noi la rubricile vanzari de peste tot.
nu cred in asa ceva.
Da la iPhone-urile purtate prin buzunare cu chei și monede și prin poșetele de femeie (soția e profesoară, are inclusiv o foarfecă și un capsator în poșetă)
Nu la iPad pe care îl ating doar degetele.
Folie protectie fata/spate + husa toc de piele. Nu ma prea incanta, insa nici zgarieturile nu le suport. folia de pe ecran o schimb cam la 3 luni-3 luni juma. Am vreo 4 de rezerva…
Nu am iPad.
Pentru iPhone folosesc un toc de curea. La birou îl mai las pe masă, dar am tot timpul grijă să nu îl pun direct pe o suprafață dură, fie și o coală de hârtie face toată diferența. A devenit un reflex.
Pe vreme ploioasă, vara, tocul de curea e cam expus așa că în mod excepțional îl pun în geantă/pungă/ce am la mine.
am avut folie din ziua 1 si pe iPhone 2G si pe 3G si 3GS,doar pe iPhone 4 nu am avut nimic pe display.are deja 9 luni si nu pare sa aiba zgarieturi vizibile pe ecran.adevarul este ca si am grija de el.
pe iPad nu am avut niciodata nimic pe ecran.sta in husa Apple,si sta ff bine acolo.