Configurare Time Capsule cu modem VDSL Huawei HG655B de la Romtelecom
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 06.01.08

Am urmatoarea configuratie: un modem VDSL Huawei HG655B de la romtelecom (si un abonament VDSL) si un time capsule de 2tb.
Din cauza semnalului wifi slab intr-o zona a casei as dori sa conectez time capsule la modem prin cablu si sa transmit mai departe prin wifi.
Problema este ca nu reusesc sa configurez time capsule sa se conecteze la internet. mentionez ca nu am IP fix.

Daca intru in airport utility totul pare in ordine, status-ul este normal (verde) dar de fapt nu pot iesi pe internet.

exista cineva cu aceeasi configuratie ca si mine, care a reusit sa il configureze?

Multumesc anticipat.

Semnătură 

Macbook Pro Unibody 2.4 Ghz 4GB Leopard
Ipod 5g 60Gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Modemul VDSL Huawei HG655B de la romtelecom, în configurația implicită, folosește porturile de LAN 1 și 2 pentru “dat internet” și porturile 3 și 4 pentru SetTopBox Dolce IPTv.
Asigură-te că ai conectat portul WAN al TimeCapsule la portul LAN 1 sau 2 al Huawei-ului.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 06.01.08
andreigh - 05 Iulie 2011 08:50 PM

Am urmatoarea configuratie: un modem VDSL Huawei HG655B de la romtelecom (si un abonament VDSL) si un time capsule de 2tb.
Din cauza semnalului wifi slab intr-o zona a casei as dori sa conectez time capsule la modem prin cablu si sa transmit mai departe prin wifi.
Problema este ca nu reusesc sa configurez time capsule sa se conecteze la internet. mentionez ca nu am IP fix.

Daca intru in airport utility totul pare in ordine, status-ul este normal (verde) dar de fapt nu pot iesi pe internet.

exista cineva cu aceeasi configuratie ca si mine, care a reusit sa il configureze?

Multumesc anticipat.

Asera am incercat si varianta spusa de tine, dar nu am mai avut timp sa postez ca am rezolvat problema.
Acum totul este ok.

Oricum iti multumesc.

Semnătură 

Macbook Pro Unibody 2.4 Ghz 4GB Leopard
Ipod 5g 60Gb