merge facut upgrate la placa video la un power mac g5?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: galati
Macuser din: 08.07.11

salut am un power mac cu procesor core duo de 2gh placa video de 64 mb fx5200 ram de 2gb hard de 500gb si monitor apple cinema de 22 inch stie cineva sau are vreo placa video de 128 sau 256 mb de unde pot lua si apropo sa va zic ceva am luat acest g5 de la cineva si avea procesor de 1,8 gh numai ca nu mil vedea dual core iar dupa ce am gasit cele 2 procesoare de 2gh adica a si b am constatat ca cel care mia dat macul sia batut joc de mine adica ami pusese pe placa de baza doua procesoare b si b dintre care unul avea o bucata de folie pe pini ca sa nu faca contact asta e asa sunt oameni cel putin unii dar macul nu lam luat de pe acest forum si as vrea si eu niste indicatii daca merge alta placa video sa fie modata si ce model si daca merge si la monitorul meu si anca ceva dece nu pot posta un anunt la rubrica de vanzari sa pot posta acolo un anunt cu cele doua procesoare de 1.8 modul b si b si o placa video de 64 ?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Am ajuns la randul trei si am renuntat. Mai pune si tu puncte, virgule, chestii d-astea…

Ori e Power Mac si atunci are PowerPC, ori e Mac Pro cu Intel.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: galati
Macuser din: 08.07.11

scuze de greseala este power mac g5 dual core si nu are procesor pentium

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09
neo77 - 08 Iulie 2011 06:59 PM

[...] dece nu pot posta un anunt la rubrica de vanzari sa pot posta acolo un anunt [...]

Daca ai fi citit regulamentul forumului (ce iti recomand cu caldura) atunci ai fi stiut asta:

Macuserii înregistrați după data de 23 noiembrie 2009 vor avea, fără excepție, în primele 30 de zile de la crearea contului, restricții în a posta mesaje în secțiunile: Vânzări, Cumpărări, Schimburi, Reclame pentru afacerea mea, Reclame pentru afaceri înregistrate.

Si asta:

Întrucât de la înregistrare, în primele 30 de zile macuserii cu conturi noi nu pot pune mesaje în secțiunile de vânzări/cumpărări/schimburi, vă recomandăm pentru mica publicitate următoarele situri:

1. Macpedia Mactrimoniale - înregistrare nouă necesară
2. EasyMac.ro - înregistrare nouă necesară
3. MacMarket - înregistrare nouă necesară

Si sunt de acord cu altero, mai foloseste si tu semne de punctuatie ca asa cum ai scris mai sus nici nu se intelege ce vrei sa intrebi sau sa zici. Nu e nimic personal, dar daca nu scrii calumea, nu o sa iti raspunda nimeni…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Da, se poate pune o placă video mai bună/mai rapidă.
Placa trebuie sa aibă firmware de PowerPC
Multă baftă în găsirea unei astfel de plăci - și eu caut

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP