Win7 x64 ~ system & GPU fan control
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 26.06.11

Salut,
am un mbp i7 2.00 de vreo 3 saptamani.(primul mac)
Folosesc si windows pentru anumite aplicatii. Pana o sa imi pun 8GB RAM si trec la parallels am instalat Win7 x64 in bootcamp.

Sunt curios daca Windows stie automat sau exista vreun software care sa controleze rotatiile ventilatoarelor in functie de evolutia temperaturii.
Pentru placa video HD 6490M exista un control al rotatiilor pentru Windows?

Mutumesc.

Semnătură 

It’s your home, take control!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08

Eu am incercat iFanControl. O tampenie care nu fuctioneaza. Poate se gaseste totusi ceva pentru ca se incinge ca dracu ! i7 2.3 GHz + Radeon 6790

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

zic si eu ca se incalzeste ca naiba in windows pe un mbp din 2010 cu i7. am observat un truc dar nu stiu daca e recomandabil: smcfancontrol si pui turatia la numar mare. apoi dai restart la calculator si intrii in windows. Chestia e ca smcfancontrol scrie turatia aia mare ca fiind minima intr-un loc din memorie care nu se poate schimba asa usor. si cand intrii in windows ai sa ai turatia mare. eu mai foloseam pe bootcamp un softulet care am sa ma uit zilele astea sa vad cum se cheama care imi arata temperaturile si daca e prea mare ma opresc din aplicatiile intense.

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M