Imi place Firefox de nu mai pot, datorita functiei group tabs. In Safari deocamdata nu exista asa ceva…
Singura problema e ca imi mananca resurse cu duiumul. Imediat dupa ce dau drumul la Firefox, cu vreo 6-7 taburi deshise (site-uri uzuale, nu chestii hardocre cu flash, doar uneori YouTube…), ventilatoarele o iau razna si ajung pe la 4000, iar in iStat, in processes, Firefox ocupa cam 70%. Vi se pare normal? Patiti si voi?
Deci degeaba e misto group tabs, daca mi se incinge laptopul…
O sa incerc si Opera, sa vad daca mananca tot asa de multe resurse.
Nu mi se pare importanta originalitatea unui browser, cat implementarea optima, perfecta a functiilor sale. Degeaba ai functii misto, daca ventilatoarele o iau razna ca la un avion si daca se incinge laptoapa.
Cei care aveti Lion deja: Safari are ceva de genul group tabs?
Nu e normal sa-ti ocupe 70% din procesor, sigur nu ai cateva tab-uri cu youtube deschise?
Pluginul de flash e o mizerie pe os x, incearca sa instalezi flashblock si vezi daca mai ai problema.
La Firefox am dat recent de o problema, pe unele site-uri,gif-uri animate ce consuma mult si pe Mac si pe win.
Schimbat din about:config image.animation_mode to once si gata problema.
Pe un iMac mid-2011 nu e problemă cu procesele, dar FF e un memory hog de toată frumuseţea. Oi fi având 8 GB RAM, dar parcă nu-mi convine că vrea de aproape 4 ori mai multă memorie decât Chrome, în care, culmea, am deshis mult mai multe tab-uri decât în FF (doar unul) şi le-am folosit în paralel timp de vreo 5 ore…