Firefox 5.0.1
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Imi place Firefox de nu mai pot, datorita functiei group tabs. In Safari deocamdata nu exista asa ceva…
Singura problema e ca imi mananca resurse cu duiumul. Imediat dupa ce dau drumul la Firefox, cu vreo 6-7 taburi deshise (site-uri uzuale, nu chestii hardocre cu flash, doar uneori YouTube…), ventilatoarele o iau razna si ajung pe la 4000, iar in iStat, in processes, Firefox ocupa cam 70%. Vi se pare normal? Patiti si voi?
Deci degeaba e misto group tabs, daca mi se incinge laptopul…

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Opera si Chrome se comporta si ele la fel. Browserele nu prea fac economie cu memoria.

PS: Gruparea taburilor a aparut prima data in Opera acum cateva luni. Cei de la Mozilla sunt cam lipsiti de idei in ultima vreme.

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

O sa incerc si Opera, sa vad daca mananca tot asa de multe resurse.
Nu mi se pare importanta originalitatea unui browser, cat implementarea optima, perfecta a functiilor sale. Degeaba ai functii misto, daca ventilatoarele o iau razna ca la un avion si daca se incinge laptoapa.
Cei care aveti Lion deja: Safari are ceva de genul group tabs?

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

Nu e normal sa-ti ocupe 70% din procesor, sigur nu ai cateva tab-uri cu youtube deschise? smile
Pluginul de flash e o mizerie pe os x, incearca sa instalezi flashblock si vezi daca mai ai problema.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

La Firefox am dat recent de o problema, pe unele site-uri,gif-uri animate ce consuma mult si pe Mac si pe win.
Schimbat din about:config image.animation_mode to once si gata problema.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Pe un iMac mid-2011 nu e problemă cu procesele, dar FF e un memory hog de toată frumuseţea. Oi fi având 8 GB RAM, dar parcă nu-mi convine că vrea de aproape 4 ori mai multă memorie decât Chrome, în care, culmea, am deshis mult mai multe tab-uri decât în FF (doar unul) şi le-am folosit în paralel timp de vreo 5 ore…

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Opera e cel mai ok cu Flash-ul (vezi ca sunt si teste pe undeva). La fel si cu incarcarea, DAR cand s-a facut comparatia nu aparuse Chrome-ul.

Vorbesc de OS X SL, evident.

Eu unul am ceva special pentru Opera, deoarece a fost f. original la vremea lui (si inca mai e). Il mai deschid din cand in cand, si mai ales pt Flash

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Repet ce am mai spus și altă dată: descărcați, fraților, Flașul 10.3, că nu doare!