Din cate stiu eu, Yahoo Messenger-ul pentru Mac (varianta oficiala) este bug-uit si nu a mai fost nici actualizat de cativa ani. Eu de 2 ani caut posibile rezolvari dar inca nu am avut noroc.
Da, dar merge? Ca eu am incercat pe mai multe conturi sa schimb avatarul, sa pun o imagine, dar nu a mers nicicum. Si dupa aceea am cautat pe net dupa problema asta si am ajuns la concluzia ca la multi nu merge si probabil este un bug de la Yahoo Messenger (asta au scris cei mai multi).
Interesant. Ce versiune de Yahoo Messenger ai? Eu mai demult am incercat toate variantele de a schimba avatarul, dar dupa ce am vazut ca nicicum nu vrea sa mearga si am citit pe net ca si altii au aceasi problema si nu au gasit rezolvare, am lasat balta si nu am mai incercat.
Am avut si eu problema cu setarea avatarului. S-a incapatanat sa puna ce vroia, dar pana la urma am reusit.
Am facut un pic de haching (a se citi hacking - sens pozitiv ) prin directoarele de la Yahoo Messenger din Library(ex: xyz/Library, unde xyz este homedir-ul tau (raluca/Library) )si sa sterg manual cache-urile si imaginile din directorul Logo(s) (daca nu ma insel in privinta denumirii directorului). Nu stiu daca pe tine te va ajuta, insa la un moment dat am reusit sa rezolv problema stergand din Library/Preferences fisierul cu extensia .plist ce tine de Y! Messenger (v.3.x Beta).