this device isn’t eligible for the requested builded
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 05.03.08

salut,

e vorba despre un iphone 3g la care s-a incercat sa se faca un update si deodata s-a oprit si a aparut eroarea 1015 , am incercat de o gramada de ori sa-i fac restore ..dar nu am reusit, de fiecare data aparand eroarea 1015

am citit ceva pe net si am dat peste un tutorial la care imi sugera sa instalez TINYUMBRELLA si firmware 4.1 si imi explica niste pasi acolo cum sa reusesc sa scot eroarea 1015

dupa ce am incercat ce au zis ei ..m-am ales cu alta eroare, this device isn’t eligible for the requested builded…asta nici macar nu ma lasa sa incept sa-i fac restore…

aveti macar vre-o idee ce se intampla..?

menzionez ca sunt utilizator de iphone de vre-o 2 ani, am intalnit o gramda de erori dar intodeauna am reusit sa o scot la capat .dar se pare ca cu asta nu imi merge ..chiar as aprecia daca reuseste cineva sa ma lamureasca, macar sa stiu ca daca e de aruncat la gunoi, macar sa fac pasul asta si sa nu mai incerc degeaba sa-l rezolv..

merci anticipat

Semnătură 

Mac Book Air 13’  june, 2011
iphone 5 16gb neverlocked
Ipad mini white 16gb Wifi

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Incearca la alt calculator. Am patit-o eu azi cu un iphone 4.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: RO
Macuser din: 27.08.08

Uite aici un tutorial http://www.redmondpie.com/fix-itunes-1004-1015-error-and-restore-iphone-4-3gs-successfully-on-ios-4.0.1-how-to-guide/

Semnătură 

iPhone 4 32Gb (Neverlocked) | iPhone 4 16Gb (Orange)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 05.03.08

merci de raspunsuri ,

problema e ca eu nu incercam sa ii fac downgrade…doar sa-l updatez . si nici nu am ssh salvat in Cydia ...

alta solutie mai este ?

multumesc

Semnătură 

Mac Book Air 13’  june, 2011
iphone 5 16gb neverlocked
Ipad mini white 16gb Wifi