Salut.Sunt un utilizator de mac si inca nu pot sa ma obisnuiesc cu photoshopul ( CS2 ) in versiunea mac unde nu am backgroung gri.Ma deranjeaza ffff tareeeeeeee
VA rog frumos sa ma ajutati.Daca stie cineva cum imi pot avea din nou fondul meu gri v-as fi recunoscator.Am vazut un tutorial despre photoshop ce era fimat in MAC si acolo exista fundalul meu gri.Deci se poate.
Stiu ca se poate sa fac fereastra proiectului in care lucrez mare dar ma deranjeaza atunci cind am nevoie de zoom.Nu e la fel.Imi e dor de backgroundul meu gri asa ca in win( desi inca rezist sa nu instalez windowsul )
Ma deranjeaza pt ca atunci cind lucrez intr-un proict in photoshop si apas din gresala pe dektop imi dispare Photoshopul si trebuie sa apas din nou pe bara de jos sa imi apra photoshopul.E ff deranjant.
In legatura cu sistemul de operare Mac ox nu imi prea place ( ma abtin inca sa nu pun win , noroc ca mi am luat mac pro cu procesor intel si pot sa pun si win )De ex intr-o fereastra o setez sa imi afiseze in modul columne ( finder/preferences/si aici marchez casuta de a afisa toate ferestrele in modul columne) iar cind sting ferestra si deshid o alta ferestra ( de ex deschid un foler ) nu imi afiseaza in modul columne.
De calculator sunt ff multumit dar de sistem nu.Mi se pare pueril.De copii.In fine poate o sa imi placa mai tirziu.Multi prieteni mi-au recomandat sa imi iau mac ca e super.
Sper sa ma poata ajuta cinava
Multumesc
Luchian