Ajutor pt Photoshop
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.11.06

Salut.Sunt un utilizator de mac si inca nu pot sa ma obisnuiesc cu photoshopul ( CS2 ) in versiunea mac unde nu am backgroung gri.Ma deranjeaza ffff tareeeeeeee
VA rog frumos sa ma ajutati.Daca stie cineva cum imi pot avea din nou fondul meu gri v-as fi recunoscator.Am vazut un tutorial despre photoshop ce era fimat in MAC si acolo exista fundalul meu gri.Deci se poate.
Stiu ca se poate sa fac fereastra proiectului in care lucrez mare dar ma deranjeaza atunci cind am nevoie de zoom.Nu e la fel.Imi e dor de backgroundul meu gri asa ca in win( desi inca rezist sa nu instalez windowsul )
Ma deranjeaza pt ca atunci cind lucrez intr-un proict in photoshop si apas din gresala pe dektop imi dispare Photoshopul si trebuie sa apas din nou pe bara de jos sa imi apra photoshopul.E ff deranjant.

In legatura cu sistemul de operare Mac ox nu imi prea place ( ma abtin inca sa nu pun win , noroc ca mi am luat mac pro cu procesor intel si pot sa pun si win )De ex intr-o fereastra o setez sa imi afiseze in modul columne ( finder/preferences/si aici marchez casuta de a afisa toate ferestrele in modul columne) iar cind sting ferestra si deshid o alta ferestra ( de ex deschid un foler ) nu imi afiseaza in modul columne.
De calculator sunt ff multumit dar de sistem nu.Mi se pare pueril.De copii.In fine poate o sa imi placa mai tirziu.Multi prieteni mi-au recomandat sa imi iau mac ca e super.

Sper sa ma poata ajuta cinava

Multumesc

Luchian

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

incerca asta

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.11.06

merci fain dar asta o stiam. eu vreau sa am fondul fara sa am un proiect deschis.si am vazut in mai multe toturiale pt photoshop,filmate in mac ca se poate dar nu stiu cum.Oricum merci.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Probabil că ce ai văzut tu în tutoriale este desktop-ul de culoare gri.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

care desktop gri are si el rolul lui…. smile

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mac OS X nu este pueril, e doar simplu de folosit. E multa munca in spate, ca sa faca un UNIX sa arate asa de bine, fara zorzoane, si simplu de utilizat.
La fel cum sigla Apple pare puerila, poate, dar e doar rafinata. Adevarata eleganta e simpla.

Daca vrei ca Macul sa fie ca Windowsul, o sa fi tot timpul dezamagit. Daca insa esti curios si deschis catre altceva, poti sa ai surprize placute.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

sistem preferences / desktop&screen; savers—> solid colors

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

luchian, foloseste mar+tab, daca ai dat din greseala click in afara, cu mar+tab 1 data si te readuce in ph. nu este atat de deranjant, mie chiar mi se pare mai bine asa, poti iesi mai repede din ph si la fel de repede cu mar+tab poti intra..

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Déjà vu? A mai întrebat cineva chestia asta ieri:
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/3365/

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 04.11.06

da , am intrebat si eu de fapt tot pt el ca pe mine nu ma deranjeaza ca nu este acel fundal
amandoi ne-am luat macpro doar ca eu lucrez mai mult cu imagini iar el cu muzica si video
deci ne cunoastem, dar suntem in locatii diferite si cum ma inebunit cu intrebarea asta am ajuns din fericire pe forum
cu toate ca i-am transmis ce aflasem aici tot nu e inca lamurit asa ca inca mai intreaba smile

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Păi Luchian, citeşte şi celălalt topic, unde am explicat foarte pe scurt de ce în Windows e într-un fel, iar pe Mac e altfel.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 04.11.06

hehehe ii ceri prea mult smile

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.09.06

Luchiane tata ... pune-ti Win 3.11 ....ca-i mai fain si usor de utilizat.  Sau probabil esti fan design Dacia Logan !??!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.09.06

By the way ... vezi ca pe Mac Pro ... CS2-ul merge emulat ... ca drek. Mai bine iti pui XP pe masina. Si asa esti FULL SATISFIED !!!