Pierdut bara scroll numai pentru yahoo mail
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.12.08

Salutare tuturor!
Am patit de vreo doua luni o chestie la care am cautat solutie pe forum dar fara succes.
Mi-a disparut bara de scroll din fereastra Yahoo Mail, adica cand intru pe lista Inbox nu este vizibila bara si deci nu pot sa ma deplasez sus jos astel incit sa pot vedea toate mesajele. Am Safari 5.0.5 (5533.21.1) ce ruleaza pe un macbook unibody cu OSX 10.5.8
Problema a aparut brusc si de atunci nu am mai putut vizualiza pagina de Yahoo Mail in partea de jos. Alte tab-uri deschise in Safari au bara doar tab-ul cu Yahoo Mail nu.
Are leac?
Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

daca ai macbook, vezi ca poti face scroll cu 2 degete (le tii pe ambele apasate si tragi in directia dorita).
nu stiu ce ai facut cu bara aia, e o bara normala de scroll din ce vad la mine si nu imi dau seama cum ai putea-o ascunde.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

gmail

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.12.08

Multumesc, chestia cu scroll cu doua degete a fost una dintre facilitatile care mi-a placut la mac! Din pacate doar tab-ul cu yahoo mail nu are bara de scroll vizibila si nic scroll cu 2 degete nu merge!
Daca nu mi-ar fi trebuit yahoo mail nu as fi ridicat problema, as fi trecut rapid la orice alt client!
Multumesc pentru raspunsuri!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

si eu am avut problema mai demult insa doar dupa ce vizualizam vreo pagina in pdf, insa rezolvam problema daca restartam safari. ai incercat empty cache?

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

‹‹ yahoo messenger      Internet Sharing pe Lion ››