Air-ul meu : Core 2 Duo 1.4 Ghz, 128 GB SSD, 2GB Ram
pachet absolut complet la cutie, garantie pana in Februarie 2012, estetic si functional 10/10. Singura “problema” este o minuscula tocitura in coltul din dreapta sus. De abia se vede, mai mult o notific pentru corectitudinea anuntului (pentru cei interesati o sa fac poza). De asemenea incarcatorul l-am tinut intr-o geanta cu niste pixuri si nu a fost o idee buna Are cateva urme de pasta (putine) dar o sa incerc sa il curat.
Cicluri reincarcare : 224 ( a fost folosit ca main computer) si health : 93% insa nu l-am mai calibrat cam de 1 luna si poate mai scoateti un 95%
Eu mi-l estimez la pretul de 3700 RON pe care il consider decent.
Doar schimb cu un Macbook Pro de 13.3” generatia 2010. (accept si 2011 dar nu este o prioritate si doar daca prind o oferta buna)
Ma intereseaza sa fie in stare cat mai apropiata de al meu cu urmatoarele cerinte obligatorii :
- sa fie in garantie
- pachet cat mai complet dar minim : incarcator, discul la Snow Leopard.
- la configuratie ma intereseaza sa aiba minim un dual I5 pe la ~ 2.3 +/-, 4GB Ram, HDD minim 320 ( are prioritate macul cu SSD fie si de 128)
- estetic foarte bun
- battery health : minim 90%
Ofer evident si diferenta daca este cazul. A se tine cont ca se vinde Pro-ul de 2011 la 950 euro sigilat cu configuratie mai mare decat ce virgula cer eu.
Astept ofertele voastre.
Valabil DOAR Bucuresti/Ploiesti
0745010714