caut solutie sonorizare
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Tulcea, Romania
Macuser din: 31.03.06

Face firma o petrecere la Bistrita la o cabana. Caut o solutie de sonorizare. Datele problemei sunt urmatoarele:

Show-room-ul are aprox. urmatoarele dimensiuni : 30 m lungine X 10 m latime x 6 m inaltime ; o statie PANASONIC home cinema de 1000 w, cu 5 boxe + woofer , nu face fata la o petrecere

Ce solutie imi recomandati ? Banii nu sunt o problema f. mare.

Semnătură 

if it works .. don’t screw with it

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Ce chestie banii nu sunt o problema…..cool!!  Pai cumpara atunci un receiver sony sau denon care au cam 150 Reali (RMS) si un set de boxe pt el si te asigur ca va face fata la petrecere. Ai 7 iesiri asa ca sigur sunet o sa ai. Sau daca vrei ceva mai profi….du=te la o firma care inchiriaza scule de muzic pentru evenimente si poti sa iti alegi si boxe de concert daca BANII nu sunt o problema.

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Tulcea, Romania
Macuser din: 31.03.06

deci statia chiar scoate 1000 W e f.buna..(suntem si reprezentanta panasonic) problema e un set de boxe daca nu profesionale macar semi ... si ce anume .. vorbesc de un model specific care sa existe in stoc ...undeva la o firma sa le achizitionam si sa ramana ale noastre si pentru alte evenimente.  Ei vroiau sa ia un set de BOSE dar am inteles ca in spatii largi sau aer liber nu prea au treaba….

Semnătură 

if it works .. don’t screw with it

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Am mutat discuţia la “generale” pemtru că nu are legătură cu Mac-ul.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

hhmm ce spuneti voi aici sunt jucarii ... panasonic, bose, sony sau denon. Astea sunt solutii pentru hifi in spatii mici - acasa, birou sau ma rog ... pentru petrecere ai nevoie de sunet complet sa zic asa ... eu iti recomand un set de boxe active (sau pasive cu amplificator) gen FBT MAXX5(A), Makie Art500A, Montarbo W17A sau ceva pe masura, difuzor bassmedii de 15’ si succesul e garantat (daca ai si DJ pe masura).

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

‹‹ 3 povesti      Soundtrack din reclama K@ndia ››