Internet Sharing pe Lion
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Daca dau share la conexiunea mea PPPoE de la RDS pe Wi-Fi (fostul Airport), Lion-ul imi zice ca e totul ok, mai putin netul care nu prea merge (pe device-urile conectate wireless ma refer).
Treaba asta nu se intampla pe Snow Leopard in schimb.. merge perfect. Cum fac pe Lion exact aceeasi pasi, pur si simplu nu merge.

Idei, sugestii?

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Foloseste stick-ul gratuit de la rds pentru net.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
boboc - 21 Iulie 2011 04:11 PM

??? Tare-s curios cum bagi stick-ul de la redese într-un iPad sau iPhone cum vrea el.

@Aetherius: sharează Ethernet și nu pppoe-ul.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Simplu:

1. Iei un router MiFi.
2. Decupezi simul si il bagi in iPad (cazul meu).

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Alex Toderascu - 21 Iulie 2011 04:57 PM
boboc - 21 Iulie 2011 04:11 PM

??? Tare-s curios cum bagi stick-ul de la redese într-un iPad sau iPhone cum vrea el.

@Aetherius: sharează Ethernet și nu pppoe-ul.

Am incercat ... daca fac asa, nu merge deloc netul.
Asta e treaba dubioasa, ca daca sharez PPPoE-ul, merge greu si doar pe unele site-uri. Daca fac share la Ethernet, nu merge deloc.

Precizez ca la fel fac pe Snow si merge brici (share la PPPoE adica).

Solutia cu cartela nu se considera. Imi trebuie functionalitate de router, punct.

Pff.. la voi cum se prezinta faza asta?

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

Eu am routere în casă și n-am avut nevoie. O să testez totuși în seara asta să văd dacă e o bubă de Lion sau de configurare.

Recomandarea ar fi să-ți iei un router. Dacă nu vrei să faci streaming audio wireless prin iTunes, te poți duce către un D-Link. Un DIR-615 e 160ron la emag și cred că ți-ar satisface nevoile de wi-fi pe device-uri.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Este enervant ca functionalitatea aceasta in loc sa mearga mai mult ma incurca.. daca in cele din urma nu vrea, cred ca o sa trag o fuga la magazin sa iau un router..
tz tz

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu prease vindeau time capsulele si s-au gandit la asta smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Alex Toderascu - 22 Iulie 2011 05:12 AM

Eu am routere în casă și n-am avut nevoie. O să testez totuși în seara asta să văd dacă e o bubă de Lion sau de configurare.

Recomandarea ar fi să-ți iei un router. Dacă nu vrei să faci streaming audio wireless prin iTunes, te poți duce către un D-Link. Un DIR-615 e 160ron la emag și cred că ți-ar satisface nevoile de wi-fi pe device-uri.

Cum se prezinta situatia pana la urma? smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Eu am un Linksys WRT54G. Cel mai simplu router din univers. Pasul 1 - clonezi Mac-address-ul computerului, pasul 2 -  bagi setarile de la rds pe router, pasul 3 setezi numele si parola pentru wireless, pasul 4 setezi iMacul prin cablu ethernet DHCP si da-i sa sune, pasul 5 conectezi celelate device-uri prin Wifi cu numele si parola. Asta e tot.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 11.10.08

Astea nu’s solutii pentru o problema care e datorata Lion-ului. Am exact aceasi problema, dau drumu la internet sharing ca sa am wifi prin casa si se opreste netu de tot. Trebuie sa existe o solutie logica. Adica cum? dai 30 dolari pe lion si apoi inca 160+ ron pe un alt router numa sa ai wireless? smile)

There has to be someone who knows what to do… :(

Semnătură 

“Good artists copy, great artists steal”

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

iTudy think different smile
Dai 160ron pe router si scutesti curentul consumat de iMac care va sta aprins pe post de router.
Intr-o luna maxim 2 ti-ai scos banii,pe termen lung e un plus.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 11.10.08

Eu oricum niciodata nu-l sting asa ca nu e o problema asta pentru mine…. trebuie sa existe o solutie.

Semnătură 

“Good artists copy, great artists steal”

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pustiu asta zice ca lui ii merge smile

http://www.creativeguise.com/2011/08/02/os-x-lion-makes-internet-sharing-easier-than-before/

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
boboc - 08 August 2011 12:40 PM

pustiu asta zice ca lui ii merge smile

http://www.creativeguise.com/2011/08/02/os-x-lion-makes-internet-sharing-easier-than-before/

Uita-te la singurul comment din post…

brendan says:
August 12, 2011 at 9:52 am
Internet Sharing is ridiculously malfunctioning on Lion. There’s about 20 different topics on the apple support forums. Their interface might be improved, but the functionality is not.

Semnătură