iTunes match
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.05.10

Salut!Intrebarea mea este urmatoarea:Daca am un cont de itunes us si achizitionez un gift card de o anumita suma,pot fi capabil sa utilizez serviciul itunes match?Asta ar fi o mare usurare si astfel pot sa intru in “legalitate”.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Da! Adică cred că da, n-ar avea de ce să nu meargă. Nu au prea dat detalii în legătură cu asta. Probabil când o să apară.
Abia aștept și eu - mi se scurg ochii după Match ăsta, parcă NU mai iese odată!! În sfârșit legalitate!  LOL  cool smirk

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

1. O sa verifice IPurile, la fel ca viacom. Slabe sperante in EU.
2. Ce legalitate fratilor? Tot trebuie sa ai muzica cumparata daca te intreaba cineva. Apple nu iti face cadou muzica pe care o inregistrezi de la radio…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 26.06.08

Huk, asta cu ip-urile e o banuiala sau o certitudine?

Semnătură 

MacBook Air 2.13 Intel Core 2 Duo, 4GB RAM, 256 GB SSD
Iphone 4 16GB
Iphone 2G 8GB
Ipod Classic 5G

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

E o certitudine a mea bazata pe toata discutia de licentiere. E simplu, daca ar fi avut voie sa serveasca muzica celor din afara US, atunci ar fi facut-o cel putin in UK. Dar nu au voie. Asa ca o sa faca exact cum face Viacom (comedycentral), Hulu si restul serviciilor US only. I can bet beer on it smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)