pierdut iphone
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.02.11

daca am pierdut tel adica sa furat mai pe romaneste, sar putea localiza, telefonul tin sa precizez ca nu am contul pe me.com activat pe acest tel :(

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
iPhone 4 neverlocked
iPhone 5 neverlocked
iPhone 6 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 28.03.06

Sigur că da: raportezi IMEiul la poliţie, iar ei, prin mijloacele lor, îi cam dau de urmă, dacă se foloseşte într-una din reţelele noastre.
Caz concret: acum vreo 4 luni, un coleg de muncă a cumpărat de pe Computergames un Iphone 4. Acum o lună, am primit eu un telefon de la poliţie, şi apoi el: l-au întrebat direct: aveţi un Iphone 4? În fine, l-au invitat acolo, şi i-au arătat o schemă radială cu toate numerele, din ţară şi din alte meleaguri, unde vorbise.
Telefonul fusese furat din nu ştiu ce club, Belagio. L-a dat înapoi şi s-a ales cu paguba.
Deci, răspuns scurt şi lucid: îţi poţi recupera telefonul, dacă ai codul ăla. Succes.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Și mie mi-a găsit poliția un iPhone 2G furat, pe baza IMEI-ului.
Evident că la 2G nu aveam acte de proveniență că alea nu s-au vândut niciodată oficial la noi.
Au acceptat drept dovadă un printscreen din iTunes -> Preferences -> Devices unde dacă ții cursorul deasupra ultimului backup apare IMEI-ul și serialul.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Pune serial number-ul în thread-ul dedicat sticky de la Discuții Generale cu cuvântul STOLEN lângă el. In 1-2 zile, oricine va da o căutare pe google după serial number-ul ăla va vedea că e furat.

Sper că ți-ai notat serial number-ul undeva.

O întrebare pentru toți ceilalti oameni cu iPhoane încă ne-furate: Voi v-ați notat undeva IMEI-ul și serial number-ul ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Cica sunt o gramada de variante sa-l afli, chiar si de pe computer fara iphone: http://support.apple.com/kb/ht1267

Semnătură 

Mcintoshing…