iMac C2D 2.66 Early 2009 + Toshiba Satellite A300-1JH vs Macbook Pro 13”/15”
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.08.09

Am urgenta nevoie de un portabil, Apple, astfel ofer 2 computere bune pe unul singur (atat de mult imi trebuie).

Un iMac C2D 2.66Ghz cu 4 GB DDR 3 si 320GB HDD cu placa video 9400M - intr-o stare perfecta, nici o zgarietura si functional din toate punctele de vedere, cu tot cu accesorii + 30 de zile de WoW
Un Toshiba Satellite A300-1JH in stare foarte buna cu o zgarietura pe capac spate la display partea stanga, dar doar daca iti arat o observi. In rest nimic, perfect. Are 2 GB DDR2 si 250 HDD si o placa video HD3470 dedicata.

Vreau un Macbook Pro de 13”/15” inch cel putin 2.26Ghz si de dupa 2008 sau 2008, nelovit, nezgariat si perfect functional. La o adica mai adaug si niste bani, desi doar daca merita. Am nevoie URGENT!

Daca vine cineva cu ceva mai bun mai ofer si un PC cu Celeron 2.2GHz 2GB DDR 160GB HDD GF6200 256MB + taste si mouse + un Macbook Black aproape perfect functional.

PRACTIC OFER MULTE DACA VINE CINEVA CU CEVA BUN.

Semnătură 

Mac, probably the best beer in the world!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

Cu tot cu Lion Platit si Windows 7 pe Toshiba.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Recapitulam Ofer 3 computere perfect functionale si in stare perfecta, a caror valoare depaseste ceea ce vreau eu si nimeni nu vrea? acum pe bune chiar nimeni.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 29.12.10

Fratica, de ce nu lasi un nr. de tel.? Ce e asa secret? Eu acum am vazut anuntul tau. Am un Macbook Pro 2010 cu numai 18 cicluri reincarcare si as fi vrut sa vad ce ai tu. Poate facem combinatia, dar n-am pe ce sa te sun. Si fiindca eu nu stau ascuns iti las nr. - 0765 350 713.