Ajutor downgrade de la 4.3.4
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.07.11

Salut,

Am bagat 4.3.4 si desi am shsh salvate si pt 4.3 cat si pt 4.2.1 nu pot reveni la ele. De eroarea 3194 care imi pare cand vreau sa fac custom restore scap daca adaug in fisierul “hosts” linia asta 74.208.10.249 gs.apple.com , dar in finalul restorului imi apare eroarea 1013…. iar telefonul ramane in recovery mode. Va rog si eu——cum se rezolva?

Am incercat de mi-au sarit capacele nu pot iesi din bucla aia, am incercat dupa ce a scris soft si a dat eroarea 1013 sa-l bag in DFU si sa-i dau fin tinyumbrella “fix recovery” - nimic…............. Am incercat cu firmware 4.2.1, 4.3, 4.3.3 pentru care am shsh salvat, nimic, am scris in hosts local ip ca sa-si ia tiniumbrella bloobsurile…iar in final…. eroare 1013

Va rog ajutati-ma, am ramas cu 4.3.4 si imi lipsesc multe :(

Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 05.10.06

Salut, si io am aceeasi problema, de vreme ce nu ti-a raspuns nimeni pe forum, banuiesc ca ai primit ceva sfaturi pe PM. Ma intrebam daca esti de acord sa impartasesti si cu mine acele sfaturi, fireste numai daca am banuit bine, merci.
Laur

Semnătură 

PowerBook G4 1G 60HDD, iMac 24’ 2.8 320 HDD, niciun iPhone…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu am primit nici un raspuns, si ghici de ce? pt ce nu se mai poate reveni la 4.3.3 si nici alta versiune anterioara deoarece 4.3.4 modifica bootloaderul si adio versiuni vechi d eipsw. am citit asta pe forumuri straine si am vazut pe proprie-mi piele ca nu se poate altfel. acum am 4.3.4. jailbreak teethered.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: RO
Macuser din: 27.08.08

Razvyyy te asigur eu ca merge wink, urmeaza tutorialul asta http://www.redmondpie.com/downgrade-ios-4.3.4-to-4.3.3-4.3.2-4.3.1-4.3-iphone-4-3gs-ipad-2-ipad-ipod-touch-4g-3g-how-to-tutorial/

Semnătură 

iPhone 4 32Gb (Neverlocked) | iPhone 4 16Gb (Orange)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Exact acelasi lucru l-am facut, am modificat hosts ca s anu mai dea eroarea 3194, dupa ce scrie softul imi da eroarea 1013 si ramane stuck in recovery , problema e ca nu mai iese nici daca ii dau exit recovery din tiny umbrella. Am dus telul si la un baiat care din astea face , am crezut ca sunt eu prea dumb, si se pare ca nici el nu a reusit. Chiar nu stiu ce sa zic, iti dai seama ca as vrea sa scap de 4.3.4 s aam si eu un JB unteethered dar pur si simplu nu reusesc…..... :(

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Incearca sa-l scoti din Recovery Mode cu RecBoot,varianta de mac a mers la mine fara probleme,pe windows nu am reusit cu nimic sa-l scot din recovery(am avut un 3G si facusem downgrade de la 4.2.1 la 3.1.3).

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

DoT, multumesc, asta chiar e ceva nou, maine ma voi duce la un amic care are MAC si va tin la curent cu ce am facut. Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sper sa reusesti. Succes.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ai rezolvat ?

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 

azi ma duc, sper sa rezolv

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 

am fost, si cand dau restore la un ipsw de pe hdd pt care am shsh zice error 20 si nu mai merge….baiatul ala nu avea timp asa ca ne-am lasat pagubasi