net prin telefon -> bluetooth -> mac
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

aveti experiente cu asa ceva?
avand in vedere ca daca vreau sa folosesc cablu de date imi trebuie driverul specific windows, oare prin bluetooth mai trebuie? nu mie frica de viteza finala, nu cred ca merge netu mai bine decat poate bluetoothul, 30kbps

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251
Macuser din: 11.10.05

da, exista cateva topicuri pe aceasta tema. eu personal m-am conectat cu 2 telefoane Motorola, un V3 si un SLVR, folosite niste “drivere” suplimentare. prin GPRS nu mergea stralucit…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Si eu folosesc din cand in cand net printr-un Sony Ericsson, prin Bluetooth; GPRS, deci merge incet de tot. Nici un driver, se pupă din prima.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251

aici iti arata cum sa configurezi pentru un motorola v3, dar cred ca procedura este destul de asemanatoare si pentru un SE.  http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/243/

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu am samsung. studiez si va anunt. e bine sa mai am seara cand ajung acasa un mess.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Eu am folosit pe BT si un t68i si un k700 SE. Nu mi-a trebuit nici o configurare. Am pus doar numarul de la Vodafone, userul si parola si gata.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Incercati cu G3. Merge mult mai bine decat GPRS. E adevarat ... nu se compara cu broadbandul de pe cablu, dar e MOBIL. Eu folosesc un SonyEricsson K600i. Merge OK