cine poate sa ma ajute si vrea, sa o faca. am vazut ca din ce in ce mai multe jocuri si alte aplicatii din xxxxxxxx cer firmware mai nou de 3.1.3. Eu am un 3GS care ruleaza impecabil pe acest firmware si nu stiu exact ce trebuie sa fac, pas cu pas, pentru a ajunge la un firmware peste 4. Am vazut in iTunes ca s-a scos 4.3.5, insa nu am dat update. Nu stiu daca exista Jailbreak pentru aceasta versiune. Tin sa precizez ca eu mi-am facut JB cu Spirit si de atunci pana acum nu am avut nicio problema, insa pacat de atatea jocuri din xxxxxxxx si de pe xxxxxxxx care nu pot fi rulate pe telefonul meu… M-am chinuit sa caut si o navigatie buna pana am gasit Navigon France compatibil cu 3.1.3
Deci, daca ar putea cineva sa-mi spuna, ce trebuie sa fac pas cu pas ca sa fac urmatoarele:
1. Sa-mi pastrez contactele
2. Sa-mi pastrez calendarul
3. Update la 4.0.1
4. Jailbreak pt 4.0.1
5. Sa am aplicatiile dinainte instalate
* Am iTunes 10, am incercat sa downloadez 9.2, iar la rulare imi spune ca e imposibil sa fac asta, deoarece o noua versiune este disponibila.
Multumesc anticipat tuturor care au avut timp sa studieze problema mea si eventual sa-mi dea un raspuns cat mai bun.
P.S.: Nu cunosc foarte bine iPhone-ul ca sa fac singur toate aceste lucruri si sper sa nu fi deranjat pe nimeni ca am intrebat aici