Numerotarea automata in InDesign a luat-o razna la un moment dat
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Salutare,

Pe scurt:

InDesign CS3 si CS4 pe OS X 10.4.11
Proiect: Cursuri de navigatie impartite pe module
Stil creat: Toate titlurile/headingurile din fiecare modul poarta numerotarea: MX.Y (MX - numarul modulului, Y - capitolul).

Toate bune si frumoase. Modului 1 a mers bine numerotarea la capitolul 2. Apoi, in loc de M1.3 (Modulul 1, capitolul 3) mi-a dat M1.13. Am dat cautare prin tot textul dupa Silul de paragraf creat de mine, doar doar, din greseala (desi nu fac asa ceva) l-am folosit cu Override in text. Dar, dupa cum ma asteptam, nu era. Deci? Dupa o ora am renuntat si l-am convertit in text si am numerotat manual de la capitolul 3 la 18. Ciudat, ca acelasi document (am ceat ca un template) la modulul 2 si 3 s-a comportat perfect. Surpriza a venit apoi, la un alt curs si tot la modulul 1 unde dupa M1.4 a sarit la M1.8. Noroc ca acolo M1.8 care trebuia sa fie M1.5 era si ultimul capitol. Nu am renumerotat manual prea mult.

Am incercat sa refac stilul sub o alta denumire in IND CS4. aceeasi problema.

Cand am importat textul din OpenOffice in IND am dat curatarea stiluri, am curatat toate stilurile importate din OpenOffice lasand doar cele create de mine pentru acel document. Headingurile nu aveau overrides. Nici cele care erau numerotate bine, nici cele care sareau la alt numar.

Ati mai patit asa ceva?

Sebastian

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.