După cum știți (cei care urmăriți topicul Donații) iMac-ul lui Terebas a suferit un atac de cord (trafu’ de la monitor) și acuma este împarțit în două părți - carcasa, care se află la gothy și va deveni un iAcvariu și partea “digitală” care sub formă de plăcuțe și cabluri a fost reînviată (Scroll of Necromancer și Wand of Ressurection +2).
Tinănd cont că partea de sursă de alimentare are cca 23x20x7 cm, placa de bază 21x20x9 cm (cu tot cu filtrul de tensiune care are 11x7x4 cm și care poate fi la nevoie pus separat) și mai trebuie să aibă loc de o unitate optică (slim sau normală), un HDD, un ventilator care să sufle și el pe acolo și diverse cabluri, din ce îmi recomandați voi să construiesc noul trup al Franken-mac-ului meu (pe care din această cauză îl voi boteza frantz) ?
Știe cineva de unde din București pot să cumpăr plexiglas sau foi de aluminiu/metal și vre-un atelier care are aparate să le taie (laser sau jet de apă) după șablon ?
Dorutz: Nu ar incape decăt într-o imprimantă mai mare - una laser. Inkjet-urile și matricialele au prea multe fante și găuri ceea ce ar face ca plăcile să fie expuse la exterior ceea ce nu e bine (placa de sursă de alimentare face și tensiunile care trebuiau pentru monitor - sute de volți alea alea ...). In sertar e o idee bună, dar eu vreau să-l fac transportabil și biroul meu e greu
DA . Poti sa cumperi de la monsmedius tot ce iti doresti tu , plexiglas , aluminiu sau (iti recomand) dibond .Oricum toate le gasesti pe site-ul lor http://www.monsmedius.ro sa te documentezi si de cumparat de undeva din cartierul aviatorilor gasesti adresa exacta tot la ei pe site . Si tot ei iti pot taia orice material cumparat la dimensiunile precizate de tine
După cum știți (cei care urmăriți topicul Donații) iMac-ul lui Terebas a suferit un atac de cord (trafu’ de la monitor) și acuma este împarțit în două părți - carcasa, care se află la gothy și va deveni un iAcvariu și partea “digitală” care sub formă de plăcuțe și cabluri a fost reînviată (Scroll of Necromancer și Wand of Ressurection +2).
Tinănd cont că partea de sursă de alimentare are cca 23x20x7 cm, placa de bază 21x20x9 cm (cu tot cu filtrul de tensiune care are 11x7x4 cm și care poate fi la nevoie pus separat) și mai trebuie să aibă loc de o unitate optică (slim sau normală), un HDD, un ventilator care să sufle și el pe acolo și diverse cabluri, din ce îmi recomandați voi să construiesc noul trup al Franken-mac-ului meu (pe care din această cauză îl voi boteza frantz) ?
Mulțumesc.
Acum ani buni, am adus de la Oradea un maxi-pocal de vreo 10 litri. Inițial, l-am folosit la vreo două sindrofii, puneam vin în el, iar în pahare turnam cu polonicu. Ulterior, l-am folosit ca acvariu, a avut mare succes, pînă s-a spart (din fericire, nu avea cei 10-15 litri de apă în el și, evident, nici peștii nu erau acolo).
Eu zic să cauți prin casă un recipient baban pe care nu-l mai folosești, de ex. un oloi dezactivat de bucătărie, fiind metalic, are și ecranarea asigurată. Dacă nu, eu zic să cauți ceva de-a gat aprin diverse magazine, vei găsi sigur ceva ușor adaptabil.
Părerea mea…
AU 5000
Amplificator dublu sens
produs la Spiact Arad in 1984
Si nu vreau eu sa par paranoia dar pe penultima linie scrie “PROT IPOD” - Prototip de iPod ?
A fost golit de continut si acum incerc sa le potrivesc pe toate inauntru - incap FOARTE inghesuit - o sa arate inauntru ca un mini.
Știri de pe frontul de vest.
din păcate nu încape în carcasa aia nici să-l tai (de fapt dacă-l tai, încape dar…)
Dar am găsit un alt candidat - vedeți atașamentul. Încape și rămâne și loc.
o să îi zic iRadio dar am nevoie de ajutorul vostru:
- Cum aparatul nu mai are “geam-ul”, știe cineva vre-o firma care poate tăia o bucată de plexiglas la o anumită marime ? Sau se poate tăia/găuri ușor de către mine ? Cum aș putea după aia să tipăresc ceva pe plaxiglas-ul ăla (liniuțele cu frecvențele & co) ?
- Știe cineva dacă există de vânzare butoane de volum digitale ? - cum sunt cele de la amplif-urile astea noi și de la Griffin PowerMate - nu sunt potențiometre - pur și simplu când le învărți intr-o parte trimit un semnal și în partea cealaltă altul. Imi trebuie doar cutiuța aia care face contactele - butoane am pe cele originale de la radio și pentru trimis semnalul la mac canibalizez un joystick USB si mapez volum sus/jos pe 2 butoane de la el care le leg la cutiuță. Sau să încerc să extrag mecanismul de la rotița de scroll a unui mouse ?
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
off topic….
grav tudore
nici duminica nu te lasi? eu ma gindeam ca incerc miine la birou si sap prin toate colectiile de fonturi “care este”...
realitatea e ca efortul lui psergiu merita sustinut de toti cei care pot face ceva
uite o sa intreb pe colegul de la productie sa-mi dea un contact de la unii cu router si cu stiplex/forex/etc…
Nu e mai usor sa dai un ochi prin targul cu vechituri si sa iei un geam de radio gata facut? Arata mai bine, si vine plin de istorie… si praf, si mai stiu eu ce?
Ino!~
PS: Asta, daca se mai tin targuri de vechituri. oh… wait! e la bucurestenica, musai sa se tina. Dristoru’ era tata lor, acum vreo hat! ani de zile.