Backup itunes in XP?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.12.08

Buna seara !

Am cautat prin topicuri dar nu am gasit nimic similar asa ca am deschis unul nou.

De curand mi s-a buşit Windows-ul destul de rau si ma tem ca necesita o reinstalare cat mai urgenta, dar exista o problema. Pe acest windows am sincronizate 2 iphone-uri. Ce pot face in cazul acesta ? Pot face un backup la itunes , sau exista vreo metoda prin care sa nu pierd absolut nimic ?

Ok , sa zicem ca pot renunta la configurari / setari si la muzica / videos, dar ma intereseaza sa nu pierd aplicatii / contacte / poze .

Am gasit aceasta chestie : http://support.apple.com/kb/ht1751

In tutorial spune : One way to back up your iTunes library is to consolidate your library into one folder and then copy that folder to an external hard drive.

Ok , so my external hard drive would be D:\

Merge sa fac şmecheria si in felul acesta sa pot reinstala windows-ul fara sa nu am nici o bataie de cap cu iphone-ul ?? Ma gandesc ca nu sunt singurul care se loveste de aceasta problema ...

Multumesc anticipat smile

Semnătură 

People are seasons and seasons change.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.07.11

Nu este logic ??
Pui datele pe un hard extern dupa ce cureti pc de windows faci backup si gata
Asa se face

Semnătură 

iphone 4s 32 alb
iphone 4 16 negru
macbook pro 17” i7
macbook white
ibook g4
imac i5
ipod clasic

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
orbit - 30 Iulie 2011 09:36 PM

Nu este logic ??
Pui datele pe un hard extern dupa ce cureti pc de windows faci backup si gata
Asa se face

Nu am un hard extern. Care-i problema daca le pun in partitia D:\ SI care date ? Itunes isi creaza enşpe mii de fisiere prin c:\documents and settings prin program files si alte directoare..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.07.11

Poi din câte înțeleg tu vrei sa formatezi doar C/ ul????
Dar încă ceva tu dacă ai aplicatiile in iPhone nu le poti pune in itunes??
Ba eu cred ca da
Cel Mai usor cu un hard extern e cel Mai sigur ca merge

Semnătură 

iphone 4s 32 alb
iphone 4 16 negru
macbook pro 17” i7
macbook white
ibook g4
imac i5
ipod clasic

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
orbit - 31 Iulie 2011 11:27 AM

Poi din câte înțeleg tu vrei sa formatezi doar C/ ul????
Dar încă ceva tu dacă ai aplicatiile in iPhone nu le poti pune in itunes??
Ba eu cred ca da
Cel Mai usor cu un hard extern e cel Mai sigur ca merge

Ba da le am in itunes, i-am dat transfer purchases si sunt in pc.

Ideea este ca vreau ca telefonul sa ramana intact. Am vorbit si cu boboc iar el a zis ca nu se poate decat daca clonez tot C-ul ceea ce nu prea e indicat din moment ce e busit.

E destul de frustranta chestia in sine…. de ce nu se putea aplica si aici regula “is that simple” click dreapta backup iphone si sa downloadeze tot ce e in telefon in orice librarie pe orice pc ? Si sa vada iphone-ul X’s iPhone ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Ok cred ca am aflat de la cineva care a testat aceasta metoda si a functionat.

Cica ar trebuii copiat folderul C:\Documents and Settings\username\My Documents\My Music\iTunes pe D:\
Apoi dupa reinstalare de Windows copiat inapoi in aceasi locatie iar username-ul de la noul Windows sa fie identic cu cel anterior dupa care se instaleaza iTunes-ul.

Daca cineva a incercat aceasta metoda si a functionat pls reply smile

Ma apuc oricum de reinstall, revin cu feedback.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.12.10

Si eu sunt interesat cum sa reinstalez windows 7 x64 - fara sa se piarda nebuniile din iTunes. Am auzit si eu versiunea cu My Documents/My Music - ca acolo ar fi setarile si datele iTunes. Nu ar fi problema sa folosesc acelasi username si la noul windows fresh - astept si eu lamuriri daca a functionat treaba inainte sa ma apuc sa-i rup eu creieirii :D

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Cornholio - 12 August 2011 01:21 AM

Si eu sunt interesat cum sa reinstalez windows 7 x64 - fara sa se piarda nebuniile din iTunes. Am auzit si eu versiunea cu My Documents/My Music - ca acolo ar fi setarile si datele iTunes. Nu ar fi problema sa folosesc acelasi username si la noul windows fresh - astept si eu lamuriri daca a functionat treaba inainte sa ma apuc sa-i rup eu creieirii :D

Din pacate am avut probleme hardware si mai dureaza 1-2 zile pana rezolv. Imediat cum termin, revin cu feedback.

Semnătură