Cum as putea sa instalez pe o partitie Windows creeata cu BootCamp Windows 7 de pe un stick USB. Am scos DVD Drive-ul de pe Mac si l-am inlocuit cu un OptiBay. Acum nu mai pot boot-a de pe DVD si sunt obligat sa instalez de pe Stick USB.
Pe SnowLeopart exista un utilitar care nu merge pe Lion. Aveti vreo idee cum sa fac instalarea de pe stick pe un sistem Lion ?
Stiam pasii astia. I-am parcurs exact. Problema este ca REFit nu functioneaza pe OS X Lion. Deci cei care cumpara acum un MBA cu Lion defaul..nu au cum sa puna Windows 7 de pe stick pe BootCamp. In Parallels merge.
LOL. O stiu
Am facut downgrade la Snow Leopard. Acum functioneaza cu rEFIt.
Oricum…foarte nasol din partea Apple sa-ti taie dreptul de a boota de pe ce doresti. Bad Apple !
Eu am spus ca e vina lui Apple ca nu au lasat default posibilitatea de a boota de pe ce doresti. Daca vrei aceasta posibilitate iti trebuie refit. Asta este problema mea.
Revenind, mie unul nu mi-a functionat. Mai incerc. Ai facut tu ceva diferit ?
MBA 2011 au Boot Camp 4.1 sau 4.0.1. Poti boot-a de pe stick si sa-ti instalezi Lion. Eu am MBP 2011 cu Boot Camp 4.0. Imi tr DVD sa pot boot-a si instala W7. Eu am pus Lion-ul normal din App Store. Default el a venit cu Snow Leopard.
De aici problema mea cu boot-ul de pe stick. Am mai citit pe undeva ca nu merge refit-ul pe Lion, dar se pare ca lui @boboc i-a functionat. Am sa mai incerc si eu dar acum sunt epuizat .... dupa upgrade/downgrade.
Sunt inebunit. Nu merge sub nicio forma! Nici din Lion nici din Snow Leopard.
Îmi spune “Missing Operating System”. Am tot încercat cu refit dar degeaba !
Sunt inebunit. Nu merge sub nicio forma! Nici din Lion nici din Snow Leopard.
Îmi spune “Missing Operating System”. Am tot încercat cu refit dar degeaba !
Unde sa mă duc. Exista vreun service sa mă ajute .. Contra cost bineinteles.
Ca sa dau si rezolvarea !!!! Oricat de idioata ar parea.
Recapitulare :
Inlocuit HDD 750 GB Mac cu un SSD Vertex 3 de 120 GB
Inlocuit SuperDrive cu HDD 750 GB Mac initiaal
Rezulta : nu pot instala BootCamp pentru ca nu mai am DVD :(
Rezolvare
Inlocuti SSD 120 GB cu SSD 256 GB
Inlocuit HDD suplimentar cu SuperDrive
Instalat OS X Lion de pe stick
Instalat BootCamp : 120 GB OS X 120 GB Windows Partition
Instalalat Windows 7 x64 de pe DVD Original - formatat partitie in NTFS
Scos SuperDrive dupa si pus la loc HDD 750 GB original Mac
Ura : Am si Mac am si Windows in Bootcamp. Ma super dispera WMWare-ul :(
Incerc sa instalez si eu windows 7 pe un macbookpro mid 2012 cu Lion 10.8.3 pe el. Am facut stick-ul pentru boot, booteaza de pe stick, iar cand ajung la instalarea windows-ului, dupa alegerea limbii si a regiunii apare fereastra cu partiitiile unde ar trebui sa vad partitia Bootcamp.
E gol acolo, nu imi apare nimic. Am incercat cu versiunea pe 32 de biti a windows 7. Trebuie neaparat pe 64 de biti sau ar trebui sa mearga si cea pe 32?
Am instalat pe macul meu (mid 2009) cu snow leo pe el, tot prin bootcamp si a mers fara probleme.