2 din 2
2
Program de contabilitate nativ pe osx, exista ?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

eu zic ca exagerati cu macul pt contabilitate, nu ai nevoie de super calculator acolo, si cel mai ieftin mac mini este 24 milioane in momentul de fata, dublu fata de un pc cu care contabilitatea o duce foarte bine… bine, mai este si os-ul care daca il cumperi, ajungi pe la 3 sferturi din mac, dar tot nu ajungi la pretul unui mac.
de aici cred ca nu sa bazat apple foarte tare pe contabilitate, acum legat de ce a spus cattus cu bmw-ul, nu mergi sa vinzi bmw in ferentari (mai au si pe aici), reclama o faci acolo unde ai piata, altfel o faci pt 1-2.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt, Cluj-Napoca
Macuser din: 03.10.06

De asta sunt asa putini useri de mac, pentru ca macurile sunt folosite mai mult pentru prepress si webdesign. Daca vrei sa le folosesti si in alte domenii, descoperi ca programul care iti trebuie e disponibil doar pentru windows. Oricum nu am auzit de vreun program de contabilitate pt romania care sa fie nativ pe os x, dar ma gandesc ca ar trebui sa mearga winmentor emulat cu parallels.

Semnătură 

There are only 10 types of people in the world: those who understand binary, and those who don’t

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

cind vrei vrea sa folosesti macul in alte domenii, o sa ramii surprins de cite se pot face - arhitectura, astronomie, chimie, fizica, inginerie moleculara etc - nimic nu limiteaza acest sistem de operare fata de altele… wink

2 din 2
2

‹‹ Licente!      M$ Office 4 Mac ››