in athena este de o saptamana!!!!!!doar in prezentare fireste….cand intrebi cat costa totzi ridica din umeri…...invoca data de 12 oct….adica maine!!!!!!!
Apropo - eu chiar TREBUIE sa imi cumpar o cutie de hdd firewire (+ un hdd de cca 200 Gb) pt mini-ul meu ca sa pot scapa total de Linux
Am incercat o cutie de HDD de la UltraPro (MobileDISK - cca 130 RON - Chpiset Prolific, 1x USB2, 2x FW400) si nu prea o gasesc satisfacatoare: Nu suporta SMART, HDD-ul sta in cutia aia de plastic fara nici o gaura de ventilatie care si parca amplifica bazaitul hdd-ului. Stie sa opreasca motorul HDD-ului cand dau sleep la mac - da’ cam asta e singirul lucru bun despre ea
Voi, mac-ulatorilor cu experienta - ce cutie de firewire (care trebuie sa se gaseasca pe piata romaneasca) mi-ati recomanda.
Calitatile care le caut la ea sunt:
- Sa reziste la folosire 24/7
- Sa nu faca zgomot. Deloc daca se poate.
- Sa aiba 2 mufe firewire ca sa pot cascada si cdwriter-ul (a carei cutie are o singura mufa FW)
GUYS, daca aveti nevoie de asa ceva, va pot aduce eu nou noutz si sigilat. numa’ cine vrea sa fie serios sa nu-l aduc degeaba. eventual un avans…
orice comandati din us in 2 saptamani il aveti.
macbeni - completeaza-ti te rog profilul cu locatia. Degeaba aduci tu chestii usor din US daca te afli in Australia. Sau nu ? ... Nu pot sa stiu deoarece nu ai locatia completata in profil
1. gata man, mi-am pus locatia. happy?
2. lista de preturi pot da in cazul in care am deja ceva de vanzare. cand e vorba de comanda, imi spui exact ceea ce cauti, vedem exact cat costa, iti spun care e comisionul meu de transport, stress, bunavointa si apoi imi spui daca-ti convine. daca-ti convine ti-l aduc rapid.