Am zis sa impartasesc din experienta mea (neplacuta) de azi si sa mai “salvez” din timpul pierdut pentru achizitionarea unui USB 2 Card reader:
1. Am luat unul de 32RON de la Carrefour Orhideea producator e-fong !!??!, 25-in-1 inclusiv ce-mi trebuia mie mai mult: XD, frumusel, Brushed Metal pe suprafata in ton cu PB-ul si OSul, compatibil MAC O5 X (sic!) made in China. N-a mers pe OS X.4.3, drivere pentru OS X n-avea pe CD, pe win a instalat ceva drivere dar tot nu-l vedea. Am facut retur marfa dupa ce m-am intors cu el la magazin. Morala: producator dubios+ cunostinte tehnice vanzator zero= Barney.
2. Cu banii luati inapoi am intrat vis-a-vis la Alliance Computers 49.9RON acelasi producator?? cica nu, vanzator profesionist, stia de toate, probat pe loc cu PB-ul mers perfect din prima cu ambele carduri infipte, mai uratzel si doar 23-in-1 . Pe win nu l-am incercat inca dar nu-mi mai trebuie. Vezi poza.
Morala 2: Cand ai portabil, ia-l cu tine la cumparaturi! Pentru imprimanta o sa-mi iau si Airportul cu mine ca suflu si-n iaurt de acum.
USB card reader (din a doua incercare) |
||||||||||||||||
|