m luat un 3GS neverlocked (o fi, n-o fi, nu stiu) de la o oligofrena. Avea ceva JB pe el, chestie care nu ma intereseaza. L-am aruncat in iTunes si am vrut sa-l upgradui la 4.3.5 si sa-i dau un restore complet. M-am grabit, evident. Acum a ramas in recovery mode si iTunes imi da eroarea 1015 la restore.
Nu ma pricep la JB, dar din ce am dat cu Gogule am inteles ca e de rau. Nu stiu ce baseband are pt. ca nu m-am uitat (grr), dar problema e consistenta cu bb de iPad. Tinyumbrella si RecBoot nu-l scot din recovery, telefonul doar restarteaza si reintra automat in recovery mode.
Ce pot sa-i fac? Vreau sa-l readuc la conditiile din fabrica, nu ma intereseaza altceva. Se poate?
Salut, din pacate mai mult ca sigur iphone-ul tau are baseband de ipad ceea ce inseamna ca trebuie sa folosesti softuri de jailbreak pentru a-l resofta, softuri gen redsnow.
Salut, din pacate mai mult ca sigur iphone-ul tau are baseband de ipad ceea ce inseamna ca trebuie sa folosesti softuri de jailbreak pentru a-l resofta, softuri gen redsnow.
Si de acolo nu-l pot upgrada la un software civilizat? Cum il scot din recovery mode in primul rand?
Tocmai am vorbit cu vanzatorul (care mi-a raspuns!). Zice ca e neverlocked, ca nu stie de baseband dar ca GPS-ul mergea (sic!). Exista sansa sa dea 1015 din alte motive?
1. Pentru ca este un telefon de firma, care trebuie sa ruleze ultima versiune software stock, din motive de securitate
2. Din principiu.
Chiar si fara jailbreak e la fel de nesigur ca si cu jailbreak, din contra daca ai jailbreak poti sa il faci mai sigur.
Dupa ce faci un jailbreak, sa zicem in cazul asta jailbreakme.com poti acoperi gaura pt exploit-uri cu patch-uri din Cydia, poti sa ii schimbi parola la root, care la toate iPhone-urile este “alpine”, poti opri transferul de date* ale unor aplicatii catre serverele lor (*date : modelul telefonului, versiunea iOS etc.) etc.
1. Pentru ca este un telefon de firma, care trebuie sa ruleze ultima versiune software stock, din motive de securitate
2. Din principiu.
Chiar si fara jailbreak e la fel de nesigur ca si cu jailbreak, din contra daca ai jailbreak poti sa il faci mai sigur.
Dupa ce faci un jailbreak, sa zicem in cazul asta jailbreakme.com poti acoperi gaura pt exploit-uri cu patch-uri din Cydia, poti sa ii schimbi parola la root, care la toate iPhone-urile este “alpine”, poti opri transferul de date* ale unor aplicatii catre serverele lor (*date : modelul telefonului, versiunea iOS etc.) etc.
Dragut dar offtopic. Nu-mi iau produse Apple ca sa fac puzzle de software dupa aia. Poti sa ma ajuti sa-l scot din recovery mode sau nu?
1015 e de rau
Mai ca n-a murit de tot
Eu n-am avut ce face cu eroarea asta pe un 3G tot cu BB de la iPad
Si l-am dat inapoi tipului
Din cate stiu trebuie sa folosesti software de JB ca sa poti invia iphonu