Cisco vs Dlink?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.01.11

Salut,

Am un router Dlink Dir600 care deja ma scoate din sarite la cate intreruperi are, de cand i-am facut upgrade la DD WRT e ceva mai stabil dar tot are caderi. Aveti o sugestie in privinta asta? Eu ma gandeam sa-mi iau un Linksys E1000 si m-ar interesa pareri daca sunteti care folositi asa ceva, am inteles ca sunt routere bune.

Semnătură 

“Any fool can use a computer.  Many do.”
-Ted Nelson-

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Eu pana acuma am folosit multe routere Linksys si pot sa spun ca sunt foarte bune, sunt multumit de ele. Chiar daca costa un pic mai mult un router Linksys decat alte routere cu aceleasi caracteristici, se merita pentru ca sunt mult mai fiabile decat celalalte.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 19.03.08

Daca vrei ceva mai ieftin si la fel de bun ca router casnic uita-te la Belkin.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 14.08.09

sau si mai ieftin si excellent pt acasa tp link sunt unele gigabit, l-am setat si am uitat de el

Semnătură 

I’Mac 27’’ (2009) i7 2,8GHz, 16GB RAM
Mac Pro mid 2010
Macbook mid 2010
Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.08.09
Maz11 - 05 August 2011 05:06 PM

Salut,

Eu ma gandeam sa-mi iau un Linksys E1000 si m-ar interesa pareri daca sunteti care folositi asa ceva, am inteles ca sunt routere bune.

Am luat acum doua saptamani de la emag pt. un prieten acest router. Merge ok pana acum. Il are pus in tandem cu router-ul de la RTC.
D.p.d.v. al calitatii nu ai de ce sa-ti faci probleme, este mult peste D-link. Am observat ca cei de la emag folosesc in showroom-ul din Crangasi tot un Linksys.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.01.11

Multumesc pentru raspunsuri, am folosit mai demult si belkin si a mers bine, ma gandeam sa incerc linksys de data asta.

Semnătură 

“Any fool can use a computer.  Many do.”
-Ted Nelson-

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 21.05.08

Am modelul e1000 de 4.5 luni.Merge super bine,daca setarile sunt ok,nu ai probleme cu el,semnalul este bun,arata bine…tot ce vrei smile

Semnătură 

I do not fear computers. I fear the lack of them.

Iphone 4s White.
Macbook pro 15’’ 2.2 i7 4GB 750 HDD 1Gb Gpu.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Linksys nu e Cisco. Nici pe departe. Also, pentru home user Linksys e ok.

Semnătură 

Membru retras.