2 din 2
2
Daca puteti pentru ca sa ma ajutati… suntem o familie de…
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Imi plac floricelele. A iesit misto!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

fain!
numa sa n-ai probleme cu capetele de creta .....
stiu masini de firma care au aprobari peste aprobari si tot sint oprite in trafic de zeloshi… ‘r-ar mama lor, ca iar ma inervez… @#$%^&*()!!

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
MaC® - 18 Noiembrie 2006 12:43 AM

fain!
numa sa n-ai probleme cu capetele de creta .....
stiu masini de firma care au aprobari peste aprobari si tot sint oprite in trafic de zeloshi… ‘r-ar mama lor, ca iar ma inervez… @#$%^&*()!!

Da am citit ca la art.181 paragrafe 10 si 11 as putea avea probleme. Astea nu impiedica cu nimic vizibilitatea si nici nu imi confera nici o prioritate (decat in lumea celor mici, pentru copiii….) deci practic n-au de ce sa ma amendeze, nici 35RON nu m-ar deranja din cand in cand, problema e ca se lasa cu ridicarea talonului. Practic nici asta nu m-ar deranja prea mult ca pentru a-l recupera ar trebui sa se duca sa-l ia proprietarul masinii adica Eurial Leasing… dar totusi…

Ma pregatesc deja pentru lupta, nu e prima mea contestatie al unui PV facut de capete de creta…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator

La soare arata mai bine. Am intrebat si pe forumul Peugeot si cica daca n-ai peste 25% din vopsea acoperita sau folii pe geamuri, ar trebui sa fiu OK.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Cool ! Esti tare huk. Din ce sunt sticker-ele ? Rezista la ploaie/spalat ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
psergiu - 19 Noiembrie 2006 06:34 AM

Cool ! Esti tare huk. Din ce sunt sticker-ele ? Rezista la ploaie/spalat ?

Sunt de outdoors, profesionale. O sa se decoloreze la un moment dat, dar de aia am cate 4 copii din fiecare.  cheese

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Dragut. Sunt curios sa le vad live si sa-nteleg ce-i cu tine. grin

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

huk, ai ajuns vestit...

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator

E un pic exagerat, e doar un topic de vazut forumisti cu masina pe strada.

Apropos, poze mai multe la mine pe

Comentariu: Acum am condus-o deja o saptamana prin oras. Am primit comentarii de la prieteni de la COOL! la OMG, esti nebun! sau te pregatesti de gay parade? cel mai adeasea a fost frumoasa! si dee dee: what does this button do? Ma uit la fetele oamenilor de pe strada, din autobuze, de la volan, ma uit la copii de pe banchetele din spate. Desi nu vad masina din afara cand conduc, vad zambetul din ochii oamenilor, vad copii tipand (probabil) uite mami Dee Dee si Dexter, vad mamici incercand cu disperare sa depaseasca prin trafic (desi evident nu fac asta niciodata) doar pentru a le mai da o șansă țâncilor din spate de a se lipi cu fata de geam zambind. Uimirea celor din autobuz e pe locul doi: unul la volan cu costum si cravata si floricele pe caroserie. Se uita unde sunt copii? Daca e masina a unei gradinite, de ce nu scrie pe ea care e?

Imi place sa vad oameni zambind, dar cel mai mult ma bucur eu.

[ Modificat: 29 Iunie 2008 12:42 AM de Administrator ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Uau… Aşa de populare sunt personajele astea Dee Dee şi Dexter?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Interesant; asa se intampla, la o scara mult mai mica, si cu Logan-ul prin Milano. Nu stie lumea de unde sa o ia… smile

2 din 2
2