iPhone 4 “nu are voie” se faca sync
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: World
Macuser din: 04.01.11

Am postat problema asta si pe un site extern si cum sunt foarte foarte obosit si proaspat intors de la mare o sa dau un copy paste la postul din engleza. Multumesc si sper sa ma ajutati sa gasesc o solutie. Am incercat de asemenea sa dau un Repair Permissions (ceva de genul) la Disk settings si tot nimic.

Hello !

I think I know what the problem is but I am still new to Mac and I can’t figure this out. When I got my iPhone 4 I had other Macbook and everything worked flawless. Then I swaped my macbook for a new one and iTunes finds my iPhone, I can even back it up but I am not allowed to do anything. I cannot drag and drop and music, I can’t sync any media or any content from my iPhone to the mac. I think I somehow made a setting when I plugged the phone for the first time in my old mac to be used only on that one ?
Or only on one user ? I went to System Preferences and changed to account name to my old one and I still can’t make it work.

I need to sync my media from my recent vacation asap, I don’t have space not even to take a photo !

Thanks in advance people !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Descarcă pozele cu Image Capture

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Multumesc pentru raspunsul rapid, dar Image Capture e un program 3rd party sau te referi la combinatia de butoane pentru captura la iPhone? Vreau sa revina la normal iTunes-u

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

PS. Restoreul nu este o optiune pentru ca am toate pozele din vacanta acolo si chiar nu vreau sa le pierd.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Image Capture e o aplicație de la tine din Aplications. Conectează iPhone la computer și deschide Image Capture. Mai departe e simplu, te dumirești tu.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Ah multumesc enorm ! Vad ca totusi cu iTunes mi-a sincronizat contactele.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 26.06.08

Mai poti folosi si iPhoto sa descarci pozele, daca ai iLife.

Semnătură 

MacBook Air 2.13 Intel Core 2 Duo, 4GB RAM, 256 GB SSD
Iphone 4 16GB
Iphone 2G 8GB
Ipod Classic 5G

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Vad ca mi-a facut si backup-ul. Are aproximativ 1.8 GB, din cate am inteles in acesta se salveaza si setarile care le-ai facut pana acum? Daca am reusit sa imi salvez pozele/filmele/contactele as putea apela la un restore dar tot nu as vrea. Am si ceva muzica, nu e multa, dar am stat ceva sa fac o selectie si nu vreau sa pierd iar timpul cu ea. Alte idei ?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Pozele făcute cu iPhonele NU sunt salvate de iTunes - dacă nu le iei de mână cu Image Capture, iPhoto, Aperture sau alt program, pe telefon rămân și când ștergi telefonul le ștergi și pe ele.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

Cred ca am gasit problema

http://img84.imageshack.us/img84/7849/screenshot20110809at125.png

Uploaded with ImageShack.us

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Problema ta este ca ai telefonul sincronizat cu alt calculator cu alta baza de date in iTunes. Daca nu vrei sa pierzi nimic poti lua din folderul Music de pe hdd/numele userului TOT folderul iTunes si sa il pui tot in Music pe celalat calculator (actualul). Sa nu copii peste. Sterge mai intai folderul de pe calculatorul pe care vrei sa transferi datele si abia apoi sa copii folderul iTunes pe care l-ai luat din celalalt calculator. Sper ca ai inteles.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member

Atunci am incurcat-o.. Am facut un backup dar nu mai am exact libraria aia.. alta varianta nu este ? Am autorizat macul asta la contul meu. Chiar nu vreau sa pierd mesajele si tot ce am strans pana acum. Cum pot sterge ce am pe telefon fara itunes/jailbreak.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Daca dai erase&sync; nu vei pierde decat ce ai in iPod (muzica, filme, podcasturi) si aplicatiile si datele lor. Alta solutie nu ai din pacate.