Frați macuseri,
Așa cum am convenit ultima oară, pare că mai toți înclină spre programarea viitoarei întîlniri macuseri joi 15 decembrie, la aceeași oră (de la 18.00 încolo) și în același loc (mai caut și altceva, altul mai bun nu am găsit, prin „bun” înțelegînd și prețuri normale).
Deci: joi 15 decembrie, orele 18.00,. Salamandra House, stație metro Grozăvești sau stație tramvai Grozăvești (așa se cheamă cred, nu am mers NICIODATĂ cu tramvaiul pe acolo, de 35 de ani de cînd sînt bucureștean). Dacă aflu ceva mai bun, vă zic, oricum ziua și ora rămîn beton bătute în cuie, da? Evident, orice macuser este binevenit.
Ultima oară, a fost 25 ron de cap, recunosc, eu am băut mai multe beri decît ceilalți, cred că ați dat fiecare dintre ceilalți 9 participanți un ron în plus. Eu zic că a fost OK, dacă vi s-a părut că a fost prea sus prețul, căutăm altceva, eu cred că greu găsești localuri sub prețul ăla și să arate relativ decent.
Ne-am strîns 10 inși ultima joi, eu sper să fim mai mulți data viitoare. A se veni cu orice vă prisosește, un joculeț, un soft, orice… Sergiulică, dacă nu ne vedem altfel, vii cu cărțile… mai vorbim….