JOI 15 DECEMBRIE ORELE 18.00
MACUSER MEETING SE CONFIRMĂ
în același loc, SALAMANDRA HOUSE, lîngă stația de metro GROZĂVEȘTI, ieșirea vizavi de Carrefour; dacă ați greșit cumva ieșirea din metro, trebuie să traversați linia de tramvai (atenție la semafor, trec mașini multe și nervoase pe acolo). Lîngă SALAMANDRA HOUSE, există un loc viran, arată groaznic, dar este improvizat ca loc de parcare, la o adică.
Sper să ajung mai devreme să pun acolo merișorul pentru identificare, oricum patronul știe și ne așteaptă...
Veniți cu ce aveți de prisos, un cd, un dvd, un „cablu ciudat”, cărți, laptop‑uri etc. etc.
Nu e nici o temă de vorbă, bem și păpăm…
Ultima oară a fost cam 25 RON/gură, tot cam așa va fi și acum, cred.
Daca vreti sa vedeti toate pozele (foarte misto, una este animata!!) din widget-ul cu starea vremii, tineti apasat Command-Alt si dati click dupa click pe norisori/soare/ninsoare… sau ce-o fi acolo. Dupa ce v-ati saturat, dati un Command R ca sa se reincarce widget-ul.
Uh, intrebare: cum uploadez pozele? Pur si simplu le atasez una cate una, sau e vreo metoda mai isteata? (Ca acuma sunt cam cheaun, imi suna numai manele in creier… - prietenii stiu de ce…)
Uh, intrebare: cum uploadez pozele? Pur si simplu le atasez una cate una, sau e vreo metoda mai isteata? (Ca acuma sunt cam cheaun, imi suna numai manele in creier… - prietenii stiu de ce…)
Io zic sa le pui undeva unde cineva dragut iti da spatiu, si nu asa direct pe forum. N-ash vrea sa-mi iasa poza pe net asa prin google cu berea in mana…
P.S. Am scris si DVDul ala încăpățânat. Aștept PM cu detalii sa ne intalnim luni-marti.