Macbook pro cu display defect, Imac G4, Ipod touch 1st gen 8Gb+AKG IP2 vs iphone
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.01.10

Ce ofer:

Macbook pro:
A1226,2,4Ghz,256video ram, 1Gb ram, 120Gb hdd.Displayul a fost demontat de pe el, eu folosindu-l drapt stationar pana acum ceva timp.Se vinde fara magsafe.
Pret 1000ron sau schimb cu alte mere, de preferat iphone 3gs sau 4(ofer diferenta dupa caz).

Imac G4:

Mac 17 toli G4 800 cu problema rezolvabila 256MB PC133 +80 GB HDD
Problema la G4 este ca atunci cand l-a reasamblat cineva mi-a forfecat cablul de imagine (TMDS). Cu rabdare si refacere a cablului sau schimbarea cablului este perfect functional.

Imacul a ajuns la mine in urma unui schimb cu userul sovereign.il dau asa cum l-am luat, booteaza dar nu are imagine.se da fara mouse si tastatura.
pret: 300 de ron, sau diverse mere la schimb.

Ipod touch:
Ipod touch prima generatie, functioneaza impecabil cu o groaza de aplicatii instalate, bateria tine.
Castile akg IP2 vin la cutie, daca nu ma insel mai au si garantie.
Ipodul vine cu cablu de date.
Pret:450RON

Tastatura wireless A1016.este nefolosita, ca noua, nu stiu un pret, probabil in jur de 100 de lei.

Magic mouse, ofer cutie la el si acte&stuff;.

Ce cer la schimb:

un iphone, de preferat 4, sau alte mere, de preferat un imac intel sau macpro cu apple display, sau obiective foto, filtre, accesorii foto, compatibile canon.
Sunt deschis si la alt fel de combinatii asa ca astept oferte.
Multumesc!
0729.555.748
0729555748