Mail
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.07.11

Nu pot trimite email de pe mail. Pot primi. Am 2 conturi yahoo si mobileme. Poate cineva sa-mi spuna configurarea

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 12.06.10

Poti sa ne spui in cateva cuvinte in ce sens nu poti trimite mail? Care este comportamentul aplicatiei? Eventuale mesaje/coduri de eroare?

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Acuma ti-ai configurat aplicatia sau ti-ai schimbat internetul / locatia? Poate sa fie ceva configurat gresit, sau poate ca ISP-ul a blocat port-ul 25 de SMTP.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 22.07.11

Multumesc mult. S-a rezolvat.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

CUM s-a rezolvat ? Zi, că poate îi ajută și pe alții reolvarea ta.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Am si eu o intrebare legata de mail: cum il setez sa-mi aduca doar mailurile recente? Adica pe contul personal de Gmail am undeva la 30000 de mailuri din 2005 pana azi, si n-am nevoie de toate local. Adica as vrea sa il setez daca se poate sa-mi aduca doar mailurile de dupa 1 jan 2011 spre exemplu. Problema e ca in momentul de fata in tine ocupati vreo 5gb cu mailuri, si eu sunt limitat la un SSD de 64 in total, deci ma intelegeti. O rezolvare am gasit-o prin a-l lasa sa descarce tot si dupa sa sterg ce nu am nevoie.

Scuze daca ma bag pe topicul asta, dar nu vad rostul de ce as deschide altul, cand asta are un titlu asa generalist smile.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Dar de ce mai pastrezi mailuri din 2005, chiar mai ai nevoie de ele? Ai putea sa le stergi si de pe server, pentru a-ti elibera si acolo spatiu.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Prefer sa le tin smile

Am gasit o rezolvare, sa limitez din Gmail cantitatea permisa de mailuri descarcabile prin imap. Asa imi limitez la 3000 de mailuri si undeva la 400 de mega.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever