Solutie audio extern MacBook Pro
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.05.06

Am un sistem de boxe 5.1, cu 3 cabluri jack 3,5 si as vrea sa il conectez la MBP unibody- Fw 800, 2 x USB, PCI Express 3/4, iesire audio analog/ digitala. Conectez calculatorul la LED Tv pentru filme si mi-ar placea sa am si sunet mai bun. Imi puteti da, va rog, o solutie pentru asta? Mersi

Semnătură 

MacBook Pro 15.4”  2.6 GHz i7 quad core
MacPro 3.2 Quad Core +Apple Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.08.09

Cel mai bun sunet este…stereo. Este cel real, restul fiind “fabricat”. Daca rulezi filme de MBP, presupun ca o faci utilizand-ul pe post de DVD player, ceea ce nu merita… Daca rulezi direct din calculator ma indoiesc ca filmul este 5.1
In fine, daca iti doresti neaparat sa-l conectezi la sistemul de boxe 5.1 trebuie sa-ti iei o placa audio externa pe USB sau Firewire compatibila Mac (Creative din cate stiu eu nu sunt compatibile Mac) care sa aiba cel putin 6 iesiri si apoi sa le configurezi asa cum scrie aici.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Da, e adevarat, cel mai bun sunet este cel stereo si mi-ar placea sa am un sistem, insa nu pot cumpara acum unul. Am in casa un sistem de boxe 5.1 si ma gandeam ca ar fi interesant sa incerc un sunet mai bun, daca tot e acolo, cu filmele in format .mkv cu sunet dts,pe care le rulez de pe MBP. Eram interesat daca imi poate recomanda cineva o placa de sunet pe care sa o pot folosi pentru asta, insa, in cazul in care e prea complicat sau prea costisitor, o sa raman la sunetul de la Tv.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Am fost in aceeasi situatie ca si tine. Cu bani care ar fi fost sa-i cheltuiesc pe o placa externa compatibila 5.1 am ales sa-mi iau doua boxe active performante. Si nu regret alegerea facuta…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Am uitat sa-ti spun de placa (si nu pot edita mesajul!). O placa de sunet de calitate care este compatibila full Mac OSX:
M Audio Fast Track Pro. Bineinteles ca o poti gasi in alta parte mai ieftin.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Mersi de raspuns. Cred ca raman in cazul asta la sunetul de pe Tv, ca e cam scumpa vaianta asta.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Sau iti iei un alt sistem audio 5.1 care nu necesita placa de sunet separata, ci doar se conecteaza la mufa audio a MBP-ului printr-un singur jack (vezi logitech z5500, pe care il gasesti si la 700 de lei daca te chinui un pic)

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Multam de raspuns. Vad pretul la sistemul asta prin magazine in jur de 1400 lei, iar asta nu ma ajuta mai mult.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Nu e musai sa iei nou din magazin…tot asa suna si unul folosit juma de an, ca si unul nou, diferenta e ca pretul se injumatateste wink

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

‹‹ Nikon D5100 vs Canon 600D      live tv ››